Konuya cevap cer

Valla o kısmıyla çok fazla ilgilenmedim açıkçası yani çok az ücret veriyorlar çünkü bana göre yalnız şunlar etkili olabilir ,mesela akademik çalışmalarınız. benim önemsediğim bir projem vardı ,hatta onu harvard university gönderdim az önce ,tamamlayıp taslak halinde (12 sayfa tuttu allah biliyor ya çok yoruldum bugun) , ayrıca 2 veya daha fazla disiplinlerarası makalem var yayına sunulmaya hemen hemen hazır. tabi acceptance almalıyım.

yani bunlardan bahsedin ,bu programı samimiyetle istiyorsanız kendinizi güzelce ifade edin tanıtın. mesela ben çok sosyal biriyim ırk renk din farketmeksizin herkesi seviyorum diyorum ve bunları heryere yazıyorum , ama tabi kendinizi ve inandığınız değerleri güzelce yazın faydalı olur...

bazı programların özel şartları da var ,başvuru sırasında anlıyorsun örneğin bazıları min toefl ibt :90 istemiş. halbuki onlar nerdeyse beyanınız yeterli demişlerdi. tabi bazı programlar için bu doğrudur.

buna çok istekli değilim açıkçası yani harvard projeme sahip çıkarsa ihtimal kendi alanımda kalmaya devam ederim. yani kendi alanımda kendime güveniyorum zaten. disiplinlerarası bu projemi umarım kabul ederler gerçekten çok mutlu olurum.neyse

tüm hayatınızda başarılar diliyorum.