Konuya cevap cer

MERHABA ;

öncelikle başarılar diliyorum. umarım gönlünüzce olur. evet öyle bi çelişkiyi bende çok ilgili olmamama rağmen  gördüm.  ama bak üstte editör söylemiş zaten "the deadline application date : beginning of march" ,şimdi hakkaten ayın biri de martın başı ,7 si de...16 mart olunca başlangıç kesin bitiyor diye düşünmüşler galiba...

yaf o değilde ,allah aşkına ben tayvan bursunu öneriyorum. uygunsa bak bi..625 $ iyibi para nerden baksan,üstelik sordum dedim ki "şimdi orda bir problem oldu ve biz geri dönmek istiyoruz bi yaptırımı var mı (geri ödeme felan) hayır denildi.ama artık size burs ödenmez dediler.

üsttek imacar bursuna bak bide üç kuruşluk burs için 5 kuruşluk hesap yaptırıyor  :)

öte yandan araştırıp onu da sordum. şimdi çincenin lehçeleri de var biliyorsun. ne fark olacak klasik çinceden dediğimde ,aynı mandarin lehçesi onda bir problem çekmezsiniz dediler. (mandarin lehçesi çincenin en çok konuşulan ve tüm dünyada da en çok konuşulan dildir.)

yani sen hesap et hangisi daha karlı diye..sanki macaristanın native dili ingilizcede :), ama aynı dil koşulunu tayvan da koymuş o da ingilizce bilmeniz yeterli diyor ,şimdi sen düşün ingilizceyi zten biliyorsun ,macaristana gitsen ekstra macarca öğreneceksin en fazla ,ama tayvana gidip bide dünyanın en çok konuştuğu dili öğrenirsin belki..yalnızca kontenjanı az biraz ...(7 kişiydi sanırm)

ben yinede çok daha geniş bi çapta araştırma yapmayı öneriyorum. bakıcam bende biraz. toefl a girmedim daha..

[/QUOTE]