Hocam güzel diyonda ben hukukçuyum çok alakalı olmuyor oralar
yoksa tayvan daha güzel, ayrıca 325 euro ediyor hocam, isterseniz yurt yurt olmazsa 100 küsür euro daha veriyorlar. Sanırım sağlıkla ilgili bir katkıları daha varda tam anlamadım. diğer bir konu ise macaristanın kontenjanı fazla 
hımm evet haklıısn tabi hukuk olunca ...ama bu durum macaristan için de geçerli değil mi ki..?
325 euro hesabı nedir anlamadım ,doları euroya mı çevirdin ki..öyleyse hatalı hesaplama
yakın kurlar.
macaristan kontenjanının fazla olduğunu biliyorum biraz bahsetim. ama sabırlı olursan belki başkada yayınlanır. ÇHC de var mesela , mail atttım alumni ye ama cevaplamadılar henüz.
bu arada yaş kaç hocam ordan da hata yapmayalım
bir hanımefendi iseniz double yada tripleks hataya dönüşür bu 
HIMM .belki şunu mu demek istedin...normalde 40 bin HUF burs. yurtta kalmazsak ,30 bin HUF luk kısmı bize mi verilecek..bu sonuca nerden vardınız.yani doğru olabilir. bilmiyorum ben şöle sanmıştım şimdi 130n euro (40 bin HUF) ,burs ama 30 Bin HUF da tüm scholarship boyunca yurt ücreti. ama ben sandım ki şöle olacak
40 bin HUF - 30 bin HUF= 10 Bin HUF harçlık
ama sen yurt ücreti ekstradan veriyolar diyosan ...? ama bunu nerden anladın...doğruysa bi yazda ...bende özen göstererek tamamlayayım.valla vazgeçmiştim bile inan.
[/QUOTE]