Konuya cevap cer

YA kimse anlar mı ki halimden :( benim kafam karmakarışık olmuş aslında...

adam gibi hangi limanda hangi bilim alanında devam edeceğime bi karar verebilsem şu an çoktan atı alan üsküdarı geçmişti..

yani ,matematikten nefret ettim ,bu alana rahatça hükmedebildiğim halde (zaten uzay analizi zordur ,topoloji felan..),sebeplerini yazmayacam çok, basitçe bu alanda sayısız teorem var , ama kullanamıyorsun dedim. neden sonra bi fikir çıktı ...proje yaptım güzelce , harvarda gönderdim , kurum ilk gönderdiği mesaj ve 2. gönderdiği otomatik mesajından sonra sus pus oldu kaldı ...olumlu olumsuz hiçbi yanıt yok. mantıken bile olsa "çok güzel düşünmüşsünüz ,doğrusu ,şunları şunları yerine getirirseniz projenizi uygularız" şeklinde bi cevap alsam ,zaten alanımdan asla vazgeçmezdim.ama işte hiçbi cevap gelmedi yada" yada kötü düşünmüşsünüz yapılabilecek bişey değil ..." dense  . henüz listeningimde bazı sorunlar var. yüzde yüz anlıyamadığımdan bu okulu aramaya çekindim. çünkü ben bile bazen biri aynı şeyi bana tekrar ettirse çok sinirlenebiliyorum. fakat dün telefonla stanford university telefonla aradım. bize bi mail atın dediler ...

şimdi telefondakinin de uzay analizinde uzmanlaşmış olması gerek. sadece çok güzel (thas great!) dedi uzun uzun konuştuk.yoksa kızcağız pek bişi anlamadı bence.

yani (MAT mı bilişim mi)çok kararsızım ben . macaristan için şu an bil-sistem müh,seçtim hepside.kazanıp kazanamayacağımız da belli değil.ayrıca türkiyeden çok sıkıldım.gitmek istiyorum. burda eminim ben çok güzel bişi yapamam. ayrıca yeni insanlar kültürler görmek istiyorum (insanları seviyorum) biraz da ondan.umarım sıkmamışımdır.