Yurtiçi görevlendirmeler iptal edilir mi ?

OneLifeLiveIt

Öğrenci
39. Madde ile çalıştığım üniversite tarafından başka bir üniversiteye görevlendirildim. Yurtdışı görevlendirme ve yıllık izinler iptal edildi ancak yurtiçi görevlendirme iptali söz konusu olmadı. Yurtiçi görevlendirmeler iptal edilir mi ?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
39. Madde ile çalıştığım üniversite tarafından başka bir üniversiteye görevlendirildim. Yurtdışı görevlendirme ve yıllık izinler iptal edildi ancak yurtiçi görevlendirme iptali söz konusu olmadı. Yurtiçi görevlendirmeler iptal edilir mi ?
Bundan sonra 39 madde ile yurtiçi ve yurtdışı görev yapılmayacak ama yurtiçindekiler için geri dönsünler denmedi tamamen dekanlığın yönetim kurulunda alınacak karra bağlı üniversiteler farklı karar verebilirler.

A

Akademik Forum

Guest
Peki ya 35.maddeler icin bir gelisme varmı? YDS den sonra 35.madde ile eğitim icin gorevlendirme talep edemeyecek miyiz şu an ki şartlarda?

A

Akademik Forum

Guest
Peki ya 35.maddeler icin bir gelisme varmı? YDS den sonra 35.madde ile eğitim icin gorevlendirme talep edemeyecek miyiz şu an ki şartlarda?

Bu konuyla alakali benim de endişelerim var. Zira dil kurdunun bitimine 1 bucuk ay kaldı. YL yaptığım yere gidemeyeçek miyiz acaba. Atandigim kurumda zaten eğitim yok. 35 benim için şart yani alternatif yok çünkü