Hocam kurs hangi tarihler arasinda olacakmis ogrenebildiniz mi ? Dilekce verecegim okula ama tarihleri ogrenci islerinden ogrenemedim. Bilginz varsa paylasirmisinz
Hocam diğer dil merkezlerinde oldugu gibi 29 unda basliyor. Anladığım kadarı ile, 29 unda bize seviye belirleme sınavı yapacaklar. Ve bir de tanıtım-tanışma toplantısı.
Hacettepe yabancı diller ile telefonda konuşabildim. Kayıt icin bir sey istemeyeceklerini söylediler. Aksi bir durumda siteden bilgilendirme yaparız zaten dediler. Yok bize bilgi veriyor dediler. Ama telefonda oldugu icin, ve geride kalan süreçte sürekli sorunlarla uğraştığım icin icim rahat degil açıkcası. Lakin yapabileceğim bir sey de yok. Çarşamba memlekete gidip senet imzalatıp, persembe Erzincan üniversitesine vereceğim. Ve tekrar Malatya'ya döneceğim. Pazar günü de aksilik olmazsa insaALLAH Ankara'da olurum.
Bizden 39. madde icin 3 aylık görevlendirme dilekçesi istemişti okul. Biz de 29.02.2016 ile 29.05.2016 tarihleri arasında diye belirtmiştik dilekçede. Bugun, dilekçemizin 6 aylık olarak kabul edildiğini söylediler. Sevindik. Umarım bir aksilik olmaz tabi. Geriye bir tek senet kaldı. Sorunsuz bitsin artık.
Size tavsiyem, sizler de Hacettepe yabancı diller yuksek okulunu arayın
0 (312) 297 80 85
Bir de siz teyit edin ve bizimle paylasın. Belki ben yanlış anlamisimdir. Ya da konuştuğum görevli konuya fazla hakim değildir. Teyit etmiş oluruz. Kolay gelsin herkese