kadınların profesyonel olarak spor yapmasına yönelik tutumlar

toprakana

Öğrenci
ben de dolduruyorum lakin haddim olmayan eleştirilerimi dile getirmek isterim;

1- 7 seçenek çok fazla bu dolduranları anket esnasında da araştırmacıyı da verileri girerken sıkar, zora sokar
2- yine seçenekler ile ilgili 2 ile 3 ve 4 ile 5 birbirine çok yakın, dolduran farkı ayırt etmekte zorlanabilir, ve yanlış beyan riski artar ve araştırmanın meşruluğunu düşürmeye neden olabilir
3- muhtemelen sizin de kanaatiniz olduğunu tahmin ettiğim gibi anket fazla uzun. Forumlar başta olmak üzere sosyal medya üzerinden anketi doldurtmak, yeterli sayıya ulaşmak istiyorsanız anketi daha kısa bir şekilde derleyebilirsiniz, bu uzunlukta anketleri doldurtmakta kararlı iseniz kampüslerde bedava yeme fişi vs. gibi teşvik yöntemleri kullanabilirsiniz.

Çok kolay gelsin

handikap

Öğrenci
ben de katıldım, kolaylıklar
önceki yorumlar gibi bittiğine dair bir bilgi almak tüm katılımcıların hakkıdır. bence bir not koyabilirsiniz.

handikap

Öğrenci
ben de katıldım, kolaylıklar
önceki yorumlar gibi bittiğine dair bir bilgi almak tüm katılımcıların hakkıdır. bence bir not koyabilirsiniz.

cimbom

Öğrenci
ben de dolduruyorum lakin haddim olmayan eleştirilerimi dile getirmek isterim;

1- 7 seçenek çok fazla bu dolduranları anket esnasında da araştırmacıyı da verileri girerken sıkar, zora sokar
2- yine seçenekler ile ilgili 2 ile 3 ve 4 ile 5 birbirine çok yakın, dolduran farkı ayırt etmekte zorlanabilir, ve yanlış beyan riski artar ve araştırmanın meşruluğunu düşürmeye neden olabilir
3- muhtemelen sizin de kanaatiniz olduğunu tahmin ettiğim gibi anket fazla uzun. Forumlar başta olmak üzere sosyal medya üzerinden anketi doldurtmak, yeterli sayıya ulaşmak istiyorsanız anketi daha kısa bir şekilde derleyebilirsiniz, bu uzunlukta anketleri doldurtmakta kararlı iseniz kampüslerde bedava yeme fişi vs. gibi teşvik yöntemleri kullanabilirsiniz.

Çok kolay gelsin

Öncelikle katılımınız ve eleştirileriniz için teşekkür ederim. 7 dereceli likert tipi ölçekler her zaman bir eleştiri konusu olmuştur. bu şekilde olan sadece bir ölçek var o da 8 sorulu. onu da değiştiremiyoruz çünkü geçerlilik güvenirlik çalışması bu haliyle yapılmış. diğerleri 6 dereceli zaten. ayrıca nitelikli bir çalışma yapabilmek için ancak bu uzunlukta bir ölçek bataryası yeterli oluyor malesef. tekrar teşekkürler ve iyi çalışmalar.

deucan

Doçent
arkadaşlar hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. ama hala katılımcı ihtiyacı bitmedi. 45 kişiye daha ulaşmamız gerekiyor. daha önce doldurmamış olanlar linke tıklayarak doldurursa çok mutlu olacağız. Herkese kolaylıklar diliyorum.

http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=bd37d69f2d064e1bb3f897c830b72e8b

beden eğitimi okullarına gidersen yardımcı olurlar yada üniversite kayıtlarına tam da kayıt haftası git otur masalara ver doldursunlar kağıtları çok daha kolay olur