100/2000 Yök Doktora Bursları

anyelaa

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben de yeni kayıt oldum burs için ancak henüz bizim üniversiteden bir açıklama yapılmadı. Benim gibi olanlar var mı?

anura

Öğrenci
Bugün üniversitenin strateji geliştirme daire başkanlığı ile konuştum YÖK'ten gerekli ödemenin yapılmadığını ne zaman yapılacağını da bilemediklerini söylediler. Geçen dönemlerde üçüncü ayda (kasım sanırım) göndermişler.

- - - Güncellendi - - -

Şimdi de YÖK'ün strateji geliştirme daire başkanlığı ile konuştum bu hafta içinde ödemelerin üniversitelerin hesaplarına geçeceğini söyledi bankaya ödeme talimatlarını vermişler haftaya tekrar üniversite ile konuşmayı düşünüyorum. Umarım yakında alabiliriz bizde burslarımızı.

wnaker

Öğrenci
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, peki 3.ayda Eylül dahil 3 aylık mı ödeme yapılmış bilginiz var mı?

üniversitelerin insiyatifine kalmış durumda, eğer sizin bursunuzu her ay öderlerse 3 aylık alırsınız ama bizimkiler gibi rahatlıkları için öğrencinin aleyhine iş yapan görevlileriniz varsa bir ay geriden öderler kasımda 2 aylık alırsınız.

TheKorhan

Öğrenci
YÖK bursları üniversite hesaplarına bu ay içerisinde gönderse bile Kasım'ın 1'i ile 10'u arasından önce alamayacağız galiba, şuan tek temennim Eylül, Ekim ve Kasım beraber yatsın, en azından yaptığımız kredi kartı borçlarını ödeyebilelim.

Arkadaşlar burslarınız 3 aylık olarak Kasım ayı içerisinde toplu olarak yatacaktır..
Geçen sene aynen böyle oldu...Biz de o zamanlar sizler gibi aynı sıkıntı içerisindeydik.
Yani bu konuyla ilgili olanlar bilsin istedim. Kasım ayında toplu olarak alırsınız bursları..

Sofi

Öğrenci
Yök ü ne zaman arasak ekimde yatacak dedikleri için biz de bir umut bekliyoruz ama belli ki kasıma kaldı. Inşallah kasımın ortasını bulmaz yatması

Son düzenleme:

dogukandag58

Öğrenci
Arkadaşlar burslarınız 3 aylık olarak Kasım ayı içerisinde toplu olarak yatacaktır..
Geçen sene aynen böyle oldu...Biz de o zamanlar sizler gibi aynı sıkıntı içerisindeydik.
Yani bu konuyla ilgili olanlar bilsin istedim. Kasım ayında toplu olarak alırsınız bursları..

Yök ü ne zaman arasak ekimde yatacak dedikleri için biz de bir umut bekliyoruz ama belli ki kasıma kaldı. Inşallah kasımın ortasını bulmaz yatması

Aynen hocam arkadaşın dediği gibi öyle söyledikleri için umutlandık, toplu yatsın da geç yatsın, yeter ki yatsın. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

1

100 / 2000

Guest
Doktora Öğrencileri İçin İş Marketler - Job Markets - İçerik - Yükseköğretim Kurulu

"Yükseköğretim Kurulu 2017 yılından itibaren kendi web sayfasında böyle bir çalışmayı başlatmanın hazırlığındadır. Ayrıca üniversitelerimize kendi web sayfalarında kendi yetiştirdikleri doktora öğrencilerini akademik alanlarına göre tanıtan sayfalar açmalarını önerecektir.
Web sayfası dışında senede iki kez doktorantların üniversitelerle yüz yüze tanışmasını sağlayacak çeşitli toplantılar düzenlemek de planlarımız arasındadır. Yüz yüze yapılacak toplantılara yurt dışından da birçok dekan ve rektörün katılımını sağlayacağız."

Bununla ilgili bir gelişme var mı?

Sofi

Öğrenci
Yök şimdi de kasımın ilk ya da ikinci haftası yatacak diyor. Zaten bu sürede de yatmazsa dönem bitiyor.

wnaker

Öğrenci
arkadaşlar ünilere paralar yatırılmış, şuan bekleme sebebimiz büyük ihtimal üniversitenin parayı bürokratik işlemlerden geçirme süreci.

C

Cerensaygın1

Guest
YÖK bursu başlama ayı?

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak
YÖK burslarının başlama ayı Eylül mü Ekim mi acaba?

yrmz

Öğrenci
yeni bir bilgi varmı arkadaslar yökü arıyoruz açmıyor. gecen sene alan arkadaslar araıkta almaya basladık dediler.

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar ünilere paralar yatırılmış, şuan bekleme sebebimiz büyük ihtimal üniversitenin parayı bürokratik işlemlerden geçirme süreci.

lisans bursları olabilr mi bu .

Varuna

Öğrenci
merhaba; bize okuldan her kişi için 6 aylık 12.000 ödeme yapıldığı bunun aylara bölerek dağıtılacağı bilgisi verildi fakat henüz ödeme yapılmadı dolayısıyla Eylül-Ekim 4.000 lira olması gerek burada hem parası yatan arkadaşlar hem okuldan bilgi alabilen arkadaşlar paylaşırsa hepimiz bilgi sahibi sahibi olabiliriz. Umarım bu hafta herkesin ödemesi gerçekleşir, sizler de Eylül-Ekim ödemesi mi aldınız yoksa Eylül ayı için ödeme yapılmayacak mı öğrenir ve paylaşırsanız bu sayfadan bilgi edinen arkadaşlar ve benim için çok güzel olur. Ödemesini alan arkadaşlara da hayırlısı olsun.

wnaker

Öğrenci
merhaba; bize okuldan her kişi için 6 aylık 12.000 ödeme yapıldığı bunun aylara bölerek dağıtılacağı bilgisi verildi fakat henüz ödeme yapılmadı dolayısıyla Eylül-Ekim 4.000 lira olması gerek burada hem parası yatan arkadaşlar hem okuldan bilgi alabilen arkadaşlar paylaşırsa hepimiz bilgi sahibi sahibi olabiliriz. Umarım bu hafta herkesin ödemesi gerçekleşir, sizler de Eylül-Ekim ödemesi mi aldınız yoksa Eylül ayı için ödeme yapılmayacak mı öğrenir ve paylaşırsanız bu sayfadan bilgi edinen arkadaşlar ve benim için çok güzel olur. Ödemesini alan arkadaşlara da hayırlısı olsun.

biz de iki aylık aldık ama eylül ekim ayı bursu, eğer eylül girişliyseniz eylülü alırsınız, üç aylık değilde iki aylık alma sebebiniz eylülü yatırmamaları değil, üniversitenizin paranızı bir ay geriden ödediği için olabilir, yani aldığınız eylül ekim bursu, kasım ayı bursunu aralıkta alacaksınız.