öyp mezuniyet durumu?

volokill

Öğrenci
arkadaşlar benim mezuniyetimde biraz gecikme olcak bu gecikme eğer öyp yi kazanırsam beni etkiler mi.şöyle ki ben bir dersimi tek ders sınavında bir dersimi de telafi sınavında vercem buyuk ihtimal ağustos başı ya da ortasına yetişecek benm öyp puanım transkript gecikmesnden dolayı bi sorunla karşılaşır mı.kafam karışık bu durumu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden tesekkrler....

M

Merve

Guest
arkadaşlar benim mezuniyetimde biraz gecikme olcak bu gecikme eğer öyp yi kazanırsam beni etkiler mi.şöyle ki ben bir dersimi tek ders sınavında bir dersimi de telafi sınavında vercem buyuk ihtimal ağustos başı ya da ortasına yetişecek benm öyp puanım transkript gecikmesnden dolayı bi sorunla karşılaşır mı.kafam karışık bu durumu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden tesekkrler....
Diploma notunuz belli olmadan öyp'ye nasıl başvuracaksınız? Eksik ya da fazla yazmanız durumunda yanlış beyan olur.

kaan87

Öğrenci
hocam peki öyp de yükseklisans bittikten sonra doktoraya hemen giremezsek araş. gör. kadrosu devam ediyor mu, bunun bir süresi var mı?

volokill

Öğrenci
hocam bnm fazla bilgim yok bu yıl mezun olcam nasıl oluyr ilk yıl başvurulmyr mu çok kafam karıştı başvurular ne zaman olcak ve ilk kez mezun olacak öğrenciler nasıl oluyr hocam bzm okuldan geçen yıl br arkadaş yerleşti bu nasıl oldu

Mr December

Baş Editör
hocam nolcak başvuramayacak mıyım nasıl olcak bi bilen varsa lütfen cevaplasın önemli bnm için

Başvurabilmeniz için lisans ortalamanızın kesinlikle belli olması gerekiyor. Başvururken Lisans ortalaması, Ales puanı ve Dil puanını sisteme giriliyor (ya da sistemden çekiliyor her neyse). Lisans ortalamanızı tam olarak bilmeden yazarsanız eğer, yanlış bildirim yapmış olursunuz ve atamanız yapılmaz.

volokill

Öğrenci
çok teşekkr ederm arkadaşlar çok sağolun geçen yıl başvurular 15 ağustos ta yapılmış ama ağustosa yetsecek sanırım benm mezunyetm, bu yıl da aynı zamanlarda mı olur başvurular

volokill

Öğrenci
hocam odtünün öyp sitesinde bu yıl başvuruların 15 30 ağustos arasında olması gerektiği ile bi bilgi grdüm ama doğru mudur site ismi vermek yasak olabilir düşüncesiyle veremyrm