11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

acem

Öğrenci
kesinlikle süre tutmanız lazım yoksa o denemelerin hiç bir faydası olmaz. zaten yeterli süre verildiğinde hepsini yapabilirsiniz ki konularda hiç bi problemim yok diyorsunuz. 3 saat hiç başından kalkmadan sınav oluyomuş gibi çözeceksiniz denemeleri.

anladım bırde su matemtıktekı yorum tarzı sorularda yapamayınca cok vakıt kaybettım bunlar ıcın ne onerırsıznız, son olarak da hangı denemelerı oldunuz :) cok tesekkuler

cnsknss

Öğrenci
anladım bırde su matemtıktekı yorum tarzı sorularda yapamayınca cok vakıt kaybettım bunlar ıcın ne onerırsıznız, son olarak da hangı denemelerı oldunuz :) cok tesekkuler

sayısal mantık sorularında zorlanmadığım için bi öneride bulunamayacağım malesef ama sık sık deneme çözerseniz pratik kazanarak bu tür soruları da rahatlıkla yapar hale geleceksiniz emin olun.:) ben irem yayınları ve murat yayınlarını çözdüm ve memnun kaldım tam ales formatındaydılar. deneme sonuçlarım hep 96-98 aralığındaydı. yediiklim de aldım ama onun soruları saçma geldi bana bir deneme sonrasında bıraktım çözmeyi onu tavsiye etmiyorum. kesinlikle zorlayan denemeleri almayın, ales zaten basit bi sınav zor soruları çözüp girince bi artınız olmuyor. :)

acem

Öğrenci
sayısal mantık sorularında zorlanmadığım için bi öneride bulunamayacağım malesef ama sık sık deneme çözerseniz pratik kazanarak bu tür soruları da rahatlıkla yapar hale geleceksiniz emin olun.:) ben irem yayınları ve murat yayınlarını çözdüm ve memnun kaldım tam ales formatındaydılar. deneme sonuçlarım hep 96-98 aralığındaydı. yediiklim de aldım ama onun soruları saçma geldi bana bir deneme sonrasında bıraktım çözmeyi onu tavsiye etmiyorum. kesinlikle zorlayan denemeleri almayın, ales zaten basit bi sınav zor soruları çözüp girince bi artınız olmuyor. :)
pekı ılgınız ıcın cok tesekkurler. umarım mayıstakı snavda bende bu puanı alabılırım. sadce bır ay kala bu denemelerı cozerek :)

mahmet

Öğrenci
ales açıklanınca kendimi oyuncağı alınmış bebek gibi hissettim. ne güzel bi uğraşımız vardı durmadan ösym yi f5 liyorduk.
neyse artık kpds moduna girebilmeye çalışacaz onu da hemen açıklamasalar bari

günesh

Öğrenci
selamunaleyküm. ben alese 2011 bahar dönemi girmiştim 89 puan aldım sıralamam 5000lerdeydi şimdi tercih yapmak istiyorum ama bu yıl bu puanları alan kişinin sıralaması kaç acaba öğrenebilir miyim.

Bu alana bir cevap yazın...