tam 1 ay diyorsun yaniBenim tahminim 13 Haziran.
tam 1 ay diyorsun yani
Ne kadar erken o kadar iyidir
Elbette ama en azından puan istediğimden düşük gelirse, dümeni daha erken başka denizlere kırarım
Bende devletteyim dil puanımda iyi sayılır ama açıkçası devlet beni tatmin etmiyor,farklı yönlere gitmek istiyorum;öypyi geçen sene dikkatli araştırmış olsaydım girmiştim ama işte ales puanımın son kullanma tarihi geçti kendi başıma iş aldım yani
Çok güldümalpertunga
sen ne mezunusun. iyi hoş diyorsun da öğretmen olarak atanmak araştırma görevlisi olarak atanmaktan sçok daha zor. zaten çok yaklaştım bu işi bırakıp da kpss saçmalığına dönemem. orda daha çok aç var)
olağanüstü bir yorum. hem çok doğru hem de çok komik. resmen kahkaha ile güldüm.alpertunga
sen ne mezunusun. iyi hoş diyorsun da öğretmen olarak atanmak araştırma görevlisi olarak atanmaktan sçok daha zor. zaten çok yaklaştım bu işi bırakıp da kpss saçmalığına dönemem. orda daha çok aç var)
Bence o kadar erken açıklamazlar,en erken haziranın ilk haftası diye düşünüyorumakdeniz üniversitesine başvuracam da ya sonuçlar ne zamana açıklanacak. ben 29 mayısta diyorum sizce ne zaman açıklanır ...