2012 Ales İlkbahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır ?

kral

Kısıtlanmış Üyelik
ales ne zaman açıklanır. benim bir kadroya başvurmam lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

VeK

Ordinaryüs Profesör Doktor
buna kimse net bir cevap veremez,belli olmaz ama 1 ay içinde açıklanır yani en geç 10-15 haziran gibi

VeK

Elbette ama en azından puan istediğimden düşük gelirse, dümeni daha erken başka denizlere kırarım :)

alpertunga84

Profesör
Elbette ama en azından puan istediğimden düşük gelirse, dümeni daha erken başka denizlere kırarım :)

Kendini önce garantiye alacaksın. Mesela hem KPSS puanın olacak kenarda hem de ALES ve dil sınavlarına gireceksin. Ben zamanında öyle yaptım ve 2009 mart ayında öğretmen olarak atandım. O zamandan beri kafam rahat. "Akademik kadro olursa olur, olmazsa seneye olur" modundayım. Herkese tavsiye ederim :)

VeK

Bende devletteyim dil puanımda iyi sayılır ama açıkçası devlet beni tatmin etmiyor,farklı yönlere gitmek istiyorum;öypyi geçen sene dikkatli araştırmış olsaydım girmiştim ama işte ales puanımın son kullanma tarihi geçti :) kendi başıma iş aldım yani :D

alpertunga84

Profesör
Bende devletteyim dil puanımda iyi sayılır ama açıkçası devlet beni tatmin etmiyor,farklı yönlere gitmek istiyorum;öypyi geçen sene dikkatli araştırmış olsaydım girmiştim ama işte ales puanımın son kullanma tarihi geçti :) kendi başıma iş aldım yani :D

O zaman sıkıntı yok hocam rahatına bak :) Nasipte varsa olur. Anı yaşamak lazım. :)

kral

Kısıtlanmış Üyelik
alpertunga
sen ne mezunusun. iyi hoş diyorsun da öğretmen olarak atanmak araştırma görevlisi olarak atanmaktan sçok daha zor. zaten çok yaklaştım bu işi bırakıp da kpss saçmalığına dönemem. orda daha çok aç var:))

nurcihan

Öğrenci
alpertunga
sen ne mezunusun. iyi hoş diyorsun da öğretmen olarak atanmak araştırma görevlisi olarak atanmaktan sçok daha zor. zaten çok yaklaştım bu işi bırakıp da kpss saçmalığına dönemem. orda daha çok aç var:))
olağanüstü bir yorum. hem çok doğru hem de çok komik. resmen kahkaha ile güldüm. :)

kral

Kısıtlanmış Üyelik
akdeniz üniversitesine başvuracam da ya sonuçlar ne zamana açıklanacak. ben 29 mayısta diyorum sizce ne zaman açıklanır ...