2012 Ales İlkbahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanır ?

kral

Kısıtlanmış Üyelik
emkurtca

bazen diyorum acaba stalin amcam hayatta olsaydı benim bu kıvrak zekamdan dolayı beni kıskanır mıydı...

alpertunga84

Profesör
alpertunga
sen ne mezunusun. iyi hoş diyorsun da öğretmen olarak atanmak araştırma görevlisi olarak atanmaktan sçok daha zor. zaten çok yaklaştım bu işi bırakıp da kpss saçmalığına dönemem. orda daha çok aç var:))

Sınıf öğretmenliği mezunuyum ve görevdeyim. Hoş gerçi ÖYP'nin de KPSS'den farkı kalmadı pek. KPSS daha garanti gelecek sunuyor orada hemfikirim.

kral

Kısıtlanmış Üyelik
alpertunga

ya ben seni edebiyatçı zannediyordum. niye öyle zannetin diyecek olursan. isminden dolayı. alper tunga öldi mi ıssız acun kaldı mı vs vs....bu hikayeden dolayı.... sınıf öğretmeni mezunuysan mebde bize göre öğretmen olman kolay ama araştırma görevlisi olman zor. çünkü sınıftan alım az olur...

alpertunga84

Profesör
alpertunga

ya ben seni edebiyatçı zannediyordum. niye öyle zannetin diyecek olursan. isminden dolayı. alper tunga öldi mi ıssız acun kaldı mı vs vs....bu hikayeden dolayı.... sınıf öğretmeni mezunuysan mebde bize göre öğretmen olman kolay ama araştırma görevlisi olman zor. çünkü sınıftan alım az olur...

Evet bizim alanda araştırma görevlisi alımlarında fazla kadro yok ve puanlar yüksek. Öğretmenlikte 4. senem. Edebiyat ve tarihi severim. Sınıf öğretmenliği KPSS puanlarının tavan yaptığımı dönemde atanmıştım. Şu aralar ise puanlar düştü bizim alanda.

kral

Kısıtlanmış Üyelik
ben tarihçiyim yani hikayeci.... yüksek lisans bitti. kpss ile hiç uğraşmadım ben. ama bu sene öypden atanacağım buna inanıyorum. sence ales ne zaman açıklanır

alpertunga84

Profesör
ben tarihçiyim yani hikayeci.... yüksek lisans bitti. kpss ile hiç uğraşmadım ben. ama bu sene öypden atanacağım buna inanıyorum. sence ales ne zaman açıklanır

Umarım hedeflediğiniz gibi olur herşey. Ama bence her zaman B planınız olsun. KPSS olayına girmeyin çünkü sizin atanmanız için 95 almanız lazım. Bence ALES 11-15 Haziran haftasında açıklanacak. Bahar döneminde genelde böyle oluyor.

kral

Kısıtlanmış Üyelik
eğer öyleyse akdeniz üniversitesine eski alesle başvuacağız. gerçi eski alesle de başvursam ilk dörde girerim de (çünkü myo ya alınacakmış) mülakatta elenme ihtimalim de var neyse şansımızı deneyecez.
senin için de hayırlısı olur dostum ya....B planı olunca asıl hedeften sapmalar oluyor o da hiç iyi olmuyor. ben her tür bedel ödemeye hazırım bu işe başımı koydum....:)

alpertunga84

Profesör
eğer öyleyse akdeniz üniversitesine eski alesle başvuacağız. gerçi eski alesle de başvursam ilk dörde girerim de (çünkü myo ya alınacakmış) mülakatta elenme ihtimalim de var neyse şansımızı deneyecez.
senin için de hayırlısı olur dostum ya....B planı olunca asıl hedeften sapmalar oluyor o da hiç iyi olmuyor. ben her tür bedel ödemeye hazırım bu işe başımı koydum....:)

Valla ben B planım sayesinde şuan bir mesleğe sahibim. Akademik kadroları da daha rahat takip ediyorum.

kral

Kısıtlanmış Üyelik
nurcihan

kıvrak zekama hürmet edenlere ben de hürmet ederim vesallammm.....benim kıymetimi bu yök bilemedi maalesef ama sizler bu sözlerinizle beni gururlandırdınız doğrusu...

nurcihan

Öğrenci
nurcihan

kıvrak zekama hürmet edenlere ben de hürmet ederim vesallammm.....benim kıymetimi bu yök bilemedi maalesef ama sizler bu sözlerinizle beni gururlandırdınız doğrusu...

bahtın açık olsun.. benim de çok ver yansın edesim geliyor ama tavşan-dağ falan falan.. her şey olacağına varıyor..

sarimaske

Araştırma Görevlisi
1 haziran cuma günü saat 17:05 civarı sonuçlar açıklanır bu sırada sonuçlara bakıp düşük alanlar (ben dahil) hangi soruları yanlış yaptık diye bir hışımla aday işletim sistemine girip cevap anahtarımızı görüntülemeye çalışırız fakat henüz yüklenmemiş olacağı için hemen foruma yazmaya başlarız neden görüntüleyemiyoruz diye 3-4 saat sonra görüntüleme aşaması da olur sonra kaderimizle baş başa kalıp halil sezai isyan dinlemeye başlarız:(

ritz

Öğrenci
arkadaşlar ösym yi arayalım mail atalım bişeyler yapalım ısrarcı olalım da 1 haziranda açıklasınlar şu sonuçları gerçi bi etkisi olur mu bilemedim ama denemekde fayda var dimi ;)