alpertunga
sen ne mezunusun. iyi hoş diyorsun da öğretmen olarak atanmak araştırma görevlisi olarak atanmaktan sçok daha zor. zaten çok yaklaştım bu işi bırakıp da kpss saçmalığına dönemem. orda daha çok aç var)
alpertunga
ya ben seni edebiyatçı zannediyordum. niye öyle zannetin diyecek olursan. isminden dolayı. alper tunga öldi mi ıssız acun kaldı mı vs vs....bu hikayeden dolayı.... sınıf öğretmeni mezunuysan mebde bize göre öğretmen olman kolay ama araştırma görevlisi olman zor. çünkü sınıftan alım az olur...
ben tarihçiyim yani hikayeci.... yüksek lisans bitti. kpss ile hiç uğraşmadım ben. ama bu sene öypden atanacağım buna inanıyorum. sence ales ne zaman açıklanır
eğer öyleyse akdeniz üniversitesine eski alesle başvuacağız. gerçi eski alesle de başvursam ilk dörde girerim de (çünkü myo ya alınacakmış) mülakatta elenme ihtimalim de var neyse şansımızı deneyecez.
senin için de hayırlısı olur dostum ya....B planı olunca asıl hedeften sapmalar oluyor o da hiç iyi olmuyor. ben her tür bedel ödemeye hazırım bu işe başımı koydum....
öyle Orda daha çok aç var kısmını başkalarına da söyledim, onlarla da güldüm. kıvrak zekaya hürmet etmek lazım.nurcihan
bunu bir iltifat olarak alıyorum.....
nurcihan
kıvrak zekama hürmet edenlere ben de hürmet ederim vesallammm.....benim kıymetimi bu yök bilemedi maalesef ama sizler bu sözlerinizle beni gururlandırdınız doğrusu...
keşke beterin beteri uluslararası ticaret.. geçen atamalarda 3 kadro vardı. istediğim üni. de 1 kadro yanarım yanarım iktisat yazmadığıma yanarım..senin bölüm neydi ya. sen de mi benim gibi hikayecisin....
işte bunu anlamıyorum. ales açıklanmadan başvurular nasıl sona erer? saçmalık değil mi? bu adamlar ne akla hizmet başvuru tarihini bu kadar öne almışlar?umarım 1 haziranda açıklarlar dediğiniz gibi.yoksa marmara nın başvuruları da kaçıyor