Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÜDS - Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı
2012 ÜDS İlkbahar Dönemi Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının Yayımlanması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="emreyz" data-source="post: 84194" data-attributes="member: 20872"><p>Sadece profesyonel olsunlar hocam. Standartları ve takvimleri önceden belli olsun. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Örneğin bu açıklama sınavdan 4 gün sonra değil de sınvdan 1 gün önce bile yapılmış olsaydı hiçbir şey demezdik. Hele hele bu işin standardı olsaydı da isterse sınavdan 55 gün sonra kitapçığın yayınlanması yönünde olsaydı.</p><p>Şu açıklamayı kaleme alıp siteye eklemek tahmin edersiniz ki toplam 1,5 dakika sürer. Bunu bile 4 gün sonra yapınca insanların sinirleri bozuluyor.Doğal olarak adaylar geçmişteki uygulamaların devam edeceğini bekliyor. 4 gün bekliyor. Ama bir sabah ansızın dalga geçer gibi şimdi aklımıza geldi de biz onu YGS'den sonra vericez sizlere diyorlar.Sanki bir ilgisi varmış gibi. Ben şahsen geçmişteki iddiaların %90'ına hiç itibar etmedim. Ama ÖSYM'nin itibarı ve güvenilirliği kendi elleriyle günden güne eritilmekte. TUS'da mağduriyet yaşayanları biyofizik hocam paylaşmış. Ben de yine yakın zamandaki başka bir kabul edilemez icraatlarını ekleyeyim-tepkimin büyümesinin sebebi- YGS sınavında görevli olmak için son başvuru süresi 19.03.2012 idi. Fakat o tarihte sabahtan akşama kadar sistem felç olmuş vaziyetteydi. Hemen hemen hiçkimse başvuru yapamadı. Oysa insanlar ilan edilen takvime uymuşlardı. ÖSYM'nin bu tür işlemlerde sunucularına aşırı yük bineceğini artık benim 7 yaşındaki kuzenim bile biliyor. Ama ne buna bir önlem alınır, ne de bu teknik arız nedeniyle hak kaybı yaşayanları dikkate alıp bir telafi yapılır. Hatta bir açıklama bir özür metni bile yayınlama zahmetine girilmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emreyz, post: 84194, member: 20872"] Sadece profesyonel olsunlar hocam. Standartları ve takvimleri önceden belli olsun. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Örneğin bu açıklama sınavdan 4 gün sonra değil de sınvdan 1 gün önce bile yapılmış olsaydı hiçbir şey demezdik. Hele hele bu işin standardı olsaydı da isterse sınavdan 55 gün sonra kitapçığın yayınlanması yönünde olsaydı. Şu açıklamayı kaleme alıp siteye eklemek tahmin edersiniz ki toplam 1,5 dakika sürer. Bunu bile 4 gün sonra yapınca insanların sinirleri bozuluyor.Doğal olarak adaylar geçmişteki uygulamaların devam edeceğini bekliyor. 4 gün bekliyor. Ama bir sabah ansızın dalga geçer gibi şimdi aklımıza geldi de biz onu YGS'den sonra vericez sizlere diyorlar.Sanki bir ilgisi varmış gibi. Ben şahsen geçmişteki iddiaların %90'ına hiç itibar etmedim. Ama ÖSYM'nin itibarı ve güvenilirliği kendi elleriyle günden güne eritilmekte. TUS'da mağduriyet yaşayanları biyofizik hocam paylaşmış. Ben de yine yakın zamandaki başka bir kabul edilemez icraatlarını ekleyeyim-tepkimin büyümesinin sebebi- YGS sınavında görevli olmak için son başvuru süresi 19.03.2012 idi. Fakat o tarihte sabahtan akşama kadar sistem felç olmuş vaziyetteydi. Hemen hemen hiçkimse başvuru yapamadı. Oysa insanlar ilan edilen takvime uymuşlardı. ÖSYM'nin bu tür işlemlerde sunucularına aşırı yük bineceğini artık benim 7 yaşındaki kuzenim bile biliyor. Ama ne buna bir önlem alınır, ne de bu teknik arız nedeniyle hak kaybı yaşayanları dikkate alıp bir telafi yapılır. Hatta bir açıklama bir özür metni bile yayınlama zahmetine girilmez. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÜDS - Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı
2012 ÜDS İlkbahar Dönemi Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının Yayımlanması