2015 Bahar Dönemi Yüksek Lisans Başvuruları

ydsetc

Öğrenci
Kocaeli üniversitesi'nin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün duyurularını takip ediyorum sürekli ama yükseklisans başvurularıyla ilgili hiçbir duyuru göremedim. Ben mi bulamıyorum acaba

.ozge.

Öğrenci
Kocaeli üniversitesi'nin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün duyurularını takip ediyorum sürekli ama yükseklisans başvurularıyla ilgili hiçbir duyuru göremedim. Ben mi bulamıyorum acaba
Forumdaki ilgili bölümü takip ederseniz daha iyi olur. Ben de istediğim okulun sitesini takip ediyordum. Orada hala tık yok; ama burada konusunu gördüğüm icin ulaşabildim.

A

Akademik Forum

Guest
Öyp yi kazandıktan sonra dili geçmişsek. Yüksek lisans ne zaman başlıyor? Yüksek lisans alımları senede kaç kere hangi aylarda oluyor öyp için arkadaşlar.

vga

Öğrenci
Öyp yi kazandıktan sonra dili geçmişsek. Yüksek lisans ne zaman başlıyor? Yüksek lisans alımları senede kaç kere hangi aylarda oluyor öyp için arkadaşlar.

yüksek lisas ve doktoraya özel yetenek sınavıyla yerleşecek öyp' liler için yüksek lisans ve doktora alımlarının nasıl ve ne zaman olacağını kimse tam olarak bilmiyor. yök de üst düzey bir yetkili elimde olsa güzel sanatlara öyp alımlarını durdururum, çok sıkıntılı oluyor dedi.

Dione

Öğrenci
yüksek lisas ve doktoraya özel yetenek sınavıyla yerleşecek öyp' liler için yüksek lisans ve doktora alımlarının nasıl ve ne zaman olacağını kimse tam olarak bilmiyor. yök de üst düzey bir yetkili elimde olsa güzel sanatlara öyp alımlarını durdururum, çok sıkıntılı oluyor dedi.
:(
''Güzel sanatlarda başarı; bütün inkılapların başarılı olduğunun en kesin delilidir. Bunda başarılı olmayan milletlere ne yazıktır. Onlar bütün başarılarına rağmen medeniyet alanında, yüksek insanlık sıfatıyla tanımaktan daima yoksun kalacaklardır.'' M.Kemal Atatürk

Son düzenleme:

vga

Öğrenci
............................................................................................

Son düzenleme:
A

ayay

Guest
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ne başvuruda bulunan var mı?
Online sistemi sinir etti. Vermiyor bir türlü başvuru belgesini:(

Bir de başvuruda istenen belgelerin hepsinden 3 er tane mi alacağız?
yoksa sadece başvuru formundan mı 3 er tane alacağız? ( enstitü, anabilimdalı ve mülakat için )

A

Ajder

Guest
Yüksek lisans

Selam Hocam Ben Azerbaycandan yaziyorum, yabanci uyruklu ogrenci olarak bilmek istiyorum ki, universitelerin bir coxunda yuksek lisans daha acilmadi. Şu an 6 ocak. Ocak ayinin sonuna kadar başvuru, mulakat dahil bütün ilemleri yetişsire bilecekmiyiz? Bende yds-de yok :(

A

Akademik Forum

Guest
Bahar dönemi yl

hocam bu bahar dönemi başvurularında yurt ve burs meselesi nasıl oluyor. ben başka bir ildeki üniversiteye başvuru yaptım. yaşadığım yerden baya uzak yani gidiş geliş yapmak gibi bir şansım yok. bu dönemde kyk başvuruları olmuyor. kyk yurtlarına yerleşmenin bir yolu var mı

saheste

Öğrenci
Arkadaşlar ben de yüksek lisansa başvurmak istiyorum fakat görev yaptığım için hafta sonları hariç farklı bir şehre gidip gelme imkanım yok. Derslerin günleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? her üniversitenin ders günleri farklı mı oluyor? Hocasına göre değişiyor mu? Hocalar müsamaha gösteriyorlar mı devam konusunda ? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

ruslan

Öğrenci
Arkadaşlar ben de yüksek lisansa başvurmak istiyorum fakat görev yaptığım için hafta sonları hariç farklı bir şehre gidip gelme imkanım yok. Derslerin günleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? her üniversitenin ders günleri farklı mı oluyor? Hocasına göre değişiyor mu? Hocalar müsamaha gösteriyorlar mı devam konusunda ? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Genelde danışman hocayla alakalı oluyor. Çünkü haftada 3 gün ders şeklinde yapan bölümler ve hocalar da var. Ayda 1 defa gel-git yapan hocalar da var.

muhendisffurkn

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben ODTÜ elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden yüksek lisansa basvuracagim. Alesim 91 agnom 3.4-3.47 civarında olacak nisan da yds ye gireceğim iyi bir puan alirsam şansım nasıl olur sizce?

A

Akademik Forum

Guest
merhaba arkadaşlar ben sınıf öğretmenliği bölümünden mezunum ales sözel puanım eaDan daha yüksek sözel puanımı kullanarak başvuru yapabileceğim enstitüler var mı ?