Forumdaki ilgili bölümü takip ederseniz daha iyi olur. Ben de istediğim okulun sitesini takip ediyordum. Orada hala tık yok; ama burada konusunu gördüğüm icin ulaşabildim.Kocaeli üniversitesi'nin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün duyurularını takip ediyorum sürekli ama yükseklisans başvurularıyla ilgili hiçbir duyuru göremedim. Ben mi bulamıyorum acaba
Öyp yi kazandıktan sonra dili geçmişsek. Yüksek lisans ne zaman başlıyor? Yüksek lisans alımları senede kaç kere hangi aylarda oluyor öyp için arkadaşlar.
yüksek lisas ve doktoraya özel yetenek sınavıyla yerleşecek öyp' liler için yüksek lisans ve doktora alımlarının nasıl ve ne zaman olacağını kimse tam olarak bilmiyor. yök de üst düzey bir yetkili elimde olsa güzel sanatlara öyp alımlarını durdururum, çok sıkıntılı oluyor dedi.
hocam bu bahar dönemi başvurularında yurt ve burs meselesi nasıl oluyor. ben başka bir ildeki üniversiteye başvuru yaptım. yaşadığım yerden baya uzak yani gidiş geliş yapmak gibi bir şansım yok. bu dönemde kyk başvuruları olmuyor. kyk yurtlarına yerleşmenin bir yolu var mı
Arkadaşlar ben de yüksek lisansa başvurmak istiyorum fakat görev yaptığım için hafta sonları hariç farklı bir şehre gidip gelme imkanım yok. Derslerin günleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? her üniversitenin ders günleri farklı mı oluyor? Hocasına göre değişiyor mu? Hocalar müsamaha gösteriyorlar mı devam konusunda ? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Genelde danışman hocayla alakalı oluyor. Çünkü haftada 3 gün ders şeklinde yapan bölümler ve hocalar da var. Ayda 1 defa gel-git yapan hocalar da var.
Teşekkür ederim cevap için. O zaman hocayla iyi anlaşmak gerekiyor demek ki.