2018 Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi Lisansüstü Eğitim Tercihleri

fatihand

Öğrenci
İnşaat Mühendisliği Akıllı ulaşım sistemleri için hangi üniversiteler açıldı arkadaslar. ben bilgileri güncellemediğim için giremedim.

A

Akademikkkprsn

Guest
Help

Merhaba arkadaşlar, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Başka bir üniversitede Öncelikli alan araştırma görevlisi kadrosuna hak kazandım. Şuan güvenlik soruşturması bekliyorum. Doktora ders dönemini bitirdim ve bu dönem üniversitemde yeterlilige girmem gerekiyor. Fenbilimleri enstitüsü orda girdiğim yeterliliğini sayılmayacağını ve ek ders almam gerektiğini söyledi. Sanırım bizi yatay geçiş olarak başlayçtacaklar. Ben orada 4. Dönemde ders alıyor olucam ve 5. Dönemde yeterliliğe giricem. Bu teze geçmek için son hakkım demek oluyor. Bu strese girmek istemiyorum İstersek yeniden başlayabiliyor muyuz? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

c3nk

Öğrenci
Merhaba,

Mayıs ayında göreve başlamış öncelikli alanlar araştırma görevlisiyim. Dün YÖK ün sitesinde yayınlanan "Öncelikli alanlar bilgi güncellemesi" duyurusunda belirtilen siteye giriş yapmak istediğimde

Belirtilen TC Kimlik Numaranıza ait bir kayıt bulunmamaktadır!

şeklinde uyarı almaktayım. [email protected] adresine mail attım ancak henüz bir cevap yok, 1 ağustosa kadar süre tanıdıklarından dolayı biraz endişeliyim.

Sizce neden böyle bir uyarı alıyor olabilirim? Bilgi güncellemesi yapamazsam tercih sistemi açıldığında tercih yapamayacak mıyım acaba?

Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum, teşekkürler.

FreeWill

Öğrenci
Merhaba,

Mayıs ayında göreve başlamış öncelikli alanlar araştırma görevlisiyim. Dün YÖK ün sitesinde yayınlanan "Öncelikli alanlar bilgi güncellemesi" duyurusunda belirtilen siteye giriş yapmak istediğimde

şeklinde uyarı almaktayım. [email protected] adresine mail attım ancak henüz bir cevap yok, 1 ağustosa kadar süre tanıdıklarından dolayı biraz endişeliyim.

Sizce neden böyle bir uyarı alıyor olabilirim? Bilgi güncellemesi yapamazsam tercih sistemi açıldığında tercih yapamayacak mıyım acaba?

Mail'e cevap gelmesini beklemeden telefonla ulaşmaya çalışın... YÖK'de her üniversite için görevlendirilmiş temsilciler var...

Ahmet kara085

Öğrenci
Mayıs ayında atanmış olduğunuz için lisansüstü eğitiminizi atanmış olduğunuz üniversitede yapmak zorundasınız. Tercih ekranı 2017 yılında atanmış olanlar içindir. Bu yüzden ne güncelleme yapma ne de tercih yapma imkanınız yoktur.

Merhaba,

Mayıs ayında atanmış olduğunuz için lisansüstü eğitiminizi atanmış olduğunuz üniversitede yapmak zorundasınız. Tercih ekranı 2017 yılında atanmış olanlar içindir. Bu yüzden ne güncelleme yapma ne de tercih yapma imkanınız yoktur.

lim

Öğrenci
2016 kadrosuna bir takım nedenlerden ötürü 2018'de yerleştim. Yüksek lisansımı yaptığım okul ile atandığım okul farklı ve kadromun olduğu okulda bölüm yok. Yüksek lisansımı yaptığım üniversiteye 39. madde ile görevlendirildim, 35. madde ile görevlendirme dilekçeme cevap bekliyorum.
Yök tercih sistemi bana da "Belirtilen TC Kimlik Numaranıza ait bir kayıt bulunmamaktadır!" uyarısı veriyor. [email protected]'ye attığım maildeyse tercih yapmam gerektiği söylendi. Benimle aynı dönem kazanan arkadaşlarım tercih yapmadan öğrencisi oldukları okullara görevlendirildiler. Bu durumdaki tabloda ben tercih yapamıyorum.
Benzer durumda olan var mı? Nasıl bir yol izleyebilirim?