22 Kasım 2015 ALES Sonbahar Sınavından Kaç Puan Bekliyorsunuz?

A

Akadmk

Guest
Şahsen ben sadece sözel kısmını doğru çözüp vakit kalırsa 4-5 matematik yapıyorum. Çıkmış sorular ve çıkmış ales dgs mantık soruları yeterli kaynaklar bence. Zaten hiçbir deneme alese yakın değil.

- - - Güncellendi - - -

çok teşekkür ederim:)
Rica ederim :)

gsamsa

Öğrenci
Arkadaşlar bu ales ilk hangi yıl zorlaştı, 120 sorulu sisteme ne zaman geçilmişti biliyor musunuz? Kolay sınavlardan yüksek alanların 3 yıl geçerlilik süresi ne zaman dolacak merak ediyorum açıkçası.. Herkes eşit koşullara kavuşmalı bir an önce

eemeem

Öğrenci
bu sınava gırmedım ama 2014 sonbahar sayısaldan 89 almıstım.. acaba gecen sene benım gıbı alıp bu sınava gıren var mıı??

Dyt.Yucel

Öğrenci
Arkadaşlar bu ales ilk hangi yıl zorlaştı, 120 sorulu sisteme ne zaman geçilmişti biliyor musunuz? Kolay sınavlardan yüksek alanların 3 yıl geçerlilik süresi ne zaman dolacak merak ediyorum açıkçası.. Herkes eşit koşullara kavuşmalı bir an önce

2013 ilkbahardan itibaren zorlaşmaya başladı..2012'lerin süresi 7 aralıkta doluyor.

A

Akademik Forum

Guest
bu sınava gırmedım ama 2014 sonbahar sayısaldan 89 almıstım.. acaba gecen sene benım gıbı alıp bu sınava gıren var mıı??
Geçen sene sonbaharda 92 puan almıştım, bu sınava 95+ için girdim ancak 85-90 aralığında alacağımı düşünüyorum.Geçen seneyle kıyaslamak için soruyorsan, 2014 sonbaharda 120 soruyu görmeme rağmen bu sefer sınavı 13-15 boş ile tamamladım.Sorular önceki iki sınava göre daha ucu açık ve karmaşıktı.Hayırlısı olsun hakkımızda

A

Arif serdar

Guest
Ales yorumu

İyiki bahar sınavına girmişim. Bundan 90 bile zor gelecek. Bahar sınavından 95 almıştım. Bilsem buna hiç girmezdim. Para ve zaman kaybıydi.

H

hakan çantacı

Guest
bende mayısta 97 almıştım sayısaldan ancak bu sınavda 85 filan gelir soruları çözemedim okuyup anlamakta güçlük çektim

B

BeyinBedeve

Guest
bende mayıs döneminde 99.50 almıştım. 100 alabilir miyim diye girdim ama malesef iki tane sorumu yetiştiremedim. 98 civarı alıcam sanırım. sınav gerçekten çok zordu, ben bile boş bırakmışsam.

bus.adm

Araştırma Görevlisi
bende mayıs döneminde 99.50 almıştım. 100 alabilir miyim diye girdim ama malesef iki tane sorumu yetiştiremedim. 98 civarı alıcam sanırım. sınav gerçekten çok zordu, ben bile boş bırakmışsam.

alesten hemen sonra çok çıkar bu tipler.. geçer ama yarın birgün.. sonuçlar açıklanınca da bulamazsın. şimdi keyfini çıkar :)

A

Akademik Forum

Guest
:)) ben de ekşiye yazdım böyle bir şey :)

- - - Güncellendi - - -

yazık.moralim çökmüş durumda hiç birşey yapmıyorum son öyp hayalini kurarken bir leyla sorusu mahfettibeni inanmıyacaksın tam 45 dakika harcadım.evet bu benim hatamdı belki fakat soruda tam bir kelime oyunu yapmışlar.anlamaman için elinden geleni yapmışlar. öyp hayallerinin suya düştüğü sınav.80 altı bekliyorum 84 puanım vardı.

freak189

Öğrenci
83 puanım var sözelden. geçen sene kasımdaki sınavda almıştım. bu sınava da 90 için girmiştim açıkçası. oldukça kaliteli bir sınav olduğu için hedeflerime ulaşamayacağım sanırım :)