A
Akadmk
Guest
Şimdi baktım, 11 yanlışım varmış, mantıkların hepsini doğru yapmıştım.hocam kaç netiniz vardı acaba 87 aldığınızda ?
Şimdi baktım, 11 yanlışım varmış, mantıkların hepsini doğru yapmıştım.hocam kaç netiniz vardı acaba 87 aldığınızda ?
çok teşekkür ederimŞimdi baktım, 11 yanlışım varmış, mantıkların hepsini doğru yapmıştım.
gençler dövmezseniz malüm soruyu soruyorum sizce sonuçlar ne zaman açıklanır??
Rica ederimçok teşekkür ederim
Arkadaşlar bu ales ilk hangi yıl zorlaştı, 120 sorulu sisteme ne zaman geçilmişti biliyor musunuz? Kolay sınavlardan yüksek alanların 3 yıl geçerlilik süresi ne zaman dolacak merak ediyorum açıkçası.. Herkes eşit koşullara kavuşmalı bir an önce
Geçen sene sonbaharda 92 puan almıştım, bu sınava 95+ için girdim ancak 85-90 aralığında alacağımı düşünüyorum.Geçen seneyle kıyaslamak için soruyorsan, 2014 sonbaharda 120 soruyu görmeme rağmen bu sefer sınavı 13-15 boş ile tamamladım.Sorular önceki iki sınava göre daha ucu açık ve karmaşıktı.Hayırlısı olsun hakkımızdabu sınava gırmedım ama 2014 sonbahar sayısaldan 89 almıstım.. acaba gecen sene benım gıbı alıp bu sınava gıren var mıı??
2013 ilkbahardan itibaren zorlaşmaya başladı..2012'lerin süresi 7 aralıkta doluyor.
bende mayıs döneminde 99.50 almıştım. 100 alabilir miyim diye girdim ama malesef iki tane sorumu yetiştiremedim. 98 civarı alıcam sanırım. sınav gerçekten çok zordu, ben bile boş bırakmışsam.
) ben de ekşiye yazdım böyle bir şeybende mayıs döneminde 99.50 almıştım. 100 alabilir miyim diye girdim ama malesef iki tane sorumu yetiştiremedim. 98 civarı alıcam sanırım. sınav gerçekten çok zordu, ben bile boş bırakmışsam.