23 Temmuz IELTS Kararınına Karşı Durdurma Davası Açma

berxwedan

Öğrenci
bu konuda bu forum admınlerı çok pasif davrandı ama mağdur olan bınlerce arkdaşımız var. bu konuda yardımcı olun idare mahkemesıne kararı durdurması ıcın dilekçe yazalım dava açarsak gec sona erer kı yıne mağdur oluruz onun ıcın en ıyııs kararı durdurma ıcın dılekçe yazalım

- - - Güncellendi - - -

uyuyun bakalım ''bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın'' mantığıyla bakalım bizim başımzıa neler gelecek

aDNA

Profesör
bu konuda bu forum admınlerı çok pasif davrandı ama mağdur olan bınlerce arkdaşımız var. bu konuda yardımcı olun idare mahkemesıne kararı durdurması ıcın dilekçe yazalım dava açarsak gec sona erer kı yıne mağdur oluruz onun ıcın en ıyııs kararı durdurma ıcın dılekçe yazalım

- - - Güncellendi - - -

uyuyun bakalım ''bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın'' mantığıyla bakalım bizim başımzıa neler gelecek

Hocam uyuyun bakalım demeniz bile sizin ne kadar kızgın olduğunuzu gösterir. Bu yazdıklarınızı kızgınlığınızın eseri olarak görüyorum. Bizler forum olarak sizin Haklı isteklerinizin tamamında yanınızda yer alma ilkesine sahibiz. Ancak bizim önderliğimizde şu ana kadar hiç bir toplu dava girişimi olmadı. Özellikle ben ve editörlerimiz Mobbing ve kişisel hak mağduriyetlerini gidermek için Avukatlarımıza arkadaşlarımızı yönlendirdik. Mantıklı bir adım atılacaksa biz her zaman yanınızdayız. Pasif Değiliz!

Son düzenleme:

Podof

Araştırma Görevlisi
Böyle bir hakkımız var mı? Çünkü ben yök eşdeğerlik değiştirme hakkına sahiptir, hukuki destekleri vardır diye düşünüyordum. Yapıkları şey gerçekten hukuksuz mu? (etik değil elbette ama kanunlar çerçevesinde leyhimize bir şey var mı?)

Cashmere

Araştırma Görevlisi
Böyle bir hakkımız var mı? Çünkü ben yök eşdeğerlik değiştirme hakkına sahiptir, hukuki destekleri vardır diye düşünüyordum. Yapıkları şey gerçekten hukuksuz mu? (etik değil elbette ama kanunlar çerçevesinde leyhimize bir şey var mı?)

Hukuka aykırılık yok durumda, sadece saçma bi dönüşüm kararı var...

berxwedan

Öğrenci
Hukuka aykırılık yok durumda, sadece saçma bi dönüşüm kararı var...
sen hukukçumusn bunu söylüyorsun eminım senın durumdan bile haberın yok. 13 temmuz ve 17 temmzuda 24 nısan 2013 ielts- yds eşdeğerliiliğe girip sonuççların açıklanmasına 2 gün kala 23 temmzuda yenı değerliliğe göre değrelendiren bir sistem nasıl hukuka aykırı olmuyor sen uzayda mı yaşıyorsun bilmeden konuşuyorsun

Cashmere

Araştırma Görevlisi
sen hukukçumusn bunu söylüyorsun eminım senın durumdan bile haberın yok. 13 temmuz ve 17 temmzuda 24 nısan 2013 ielts- yds eşdeğerliiliğe girip sonuççların açıklanmasına 2 gün kala 23 temmzuda yenı değerliliğe göre değrelendiren bir sistem nasıl hukuka aykırı olmuyor sen uzayda mı yaşıyorsun bilmeden konuşuyorsun

Haddinizi bilin...Öyle uzaktan, bilmeden savurduğunuz laflar sizi kurtarmayacak zira...

papirus

Araştırma Görevlisi
http://www.akademikpersonel.org/oyp...agduriyet-icin-osym-ye-dilekce-yaziyoruz.html

- - - Güncellendi - - -

Hocam uyuyun bakalım demeniz bile sizin ne kadar kızgın olduğunuzu gösterir. Bu yazdıklarınızı kızgınlığınızın eseri olarak görüyorum. Bizler forum olarak sizin Haklı isteklerinizin tamamında yanınızda yer alma ilkesine sahibiz. Ancak bizim önderliğimizde şu ana kadar hiç bir toplu dava girişimi olmadı. Özellikle ben ve editörlerimiz Mobbing ve kişisel hak mağduriyetlerini gidermek için Avukatlarımıza arkadaşlarımızı yönlendirdik. Mantıklı bir adım atılacaksa biz her zaman yanınızdayız. Pasif Değiliz!

Vahdet hocam en azından konuyu facebookta duyursanız, az önce sözel ales çalışma taktiği paylaşıldı bizim durumumuz bundan önemsiz mi?

arkadaşlar öncelikle lütfen sakin olalım diyorum..

öncelikle şurda anlaşalım bazı şeyler hukuki olabilir ama ahlaki olmaz dolayısıyla bence bu durum her ne kadar hukuki olsa da ahlaki değil zira yılın belli başlı zamanlarında gerekli güncellemeler yapılabilir ama 2 ayda bir güncelleme yapıp insanların hayatı ile oynamak hiç de ahlaki değil..

bunun yanında verilen karar her ne kadar hukuki olsa da özellikle 27 temmuz 2013 tarihinde sınava girenlerin ciddi bir hak kaybına uğradıkları kanaatindeyiz zira bu tarihte sınava girenler eski eşdeğerlik tablosuna göre çalışıp ona göre karar verip o doğrultuda sınav başvurularını yapmışlardır dolayısıyla 15 temmuz 2013 tarihi itibari ile bütün başvuru işlemlerini tamamlamış olup 27 temmuzda sınava girmişlerdir. Sınava 4 gün kala eşdeğerlik tablosunun değişmesi bütün motivasyonlarını kaybetmiş olmakla beraber sınava ödedikleri parada ceplerinden gitmiştir. bu doğrultuda bizler bir dilekçe hazırlayıp ösym ye dün itibari ile gönderdik sizlerle de paylaşıyorum. herkese iyi çalışmalar

ÖSYM KURUM BAŞKANLIĞI’NA
ANKARA

Kurumunuzun 23.07.2013 tarihinde yayınlamış olduğu Yabacı Dil Eşdeğerlik tablosunun yayınlandığı gün itibari ile geçerli olması, 27.07.2013 tarihinde IELTS sınavına giren bütün adayları mağdur etmiştir. Zira önceki eşdeğerlik tablosuna göre ders çalışıp, bu doğrultuda sınava girmeye karar veren, sınav ücretini yatıran ve 15.07.2013 tarihinde IELTS başvurusunu tamamlayan adaylar tam sınav arefesinde eşdeğerlik tablosunun değiştirilmesi ile ciddi hak kayıplarına maruz kalacaklardır.
Bende bütün çalışmalarımı 24.04.2013 tarihli eşdeğerlik tablosuna göre yapıp 27.07.2013 tarihindeki IELTS sınavına girmiş bir aday olarak; hak kaybına uğramamak adına son IELTS sınavına giren bireylerin sınavlarının 24.04.2013 tarihli eşdeğerlik tablosuna göre değerlendirilmesi hususunda :

Gereğini bilgilerinize arz ederim. 01.08.2013

Adres Ad-Soyad.

- - - Güncellendi - - -

bu dilekçemize verilecek cevaba istinaden hukuki yollara başvurmayı planlıyoruz.

tgbctnky

Öğrenci
Bir metin yazınız mağduriyetiniz hakkında anasayfada makale olarak girelim ayrıca face grubunda paylaşalım.

Bu konu ile ilgili haklı olduğumuzu anlatan bir yazı hazırladım dosya hazırladım size nasıl gönderebilirim?

- - - Güncellendi - - -

Bir metin yazınız mağduriyetiniz hakkında anasayfada makale olarak girelim ayrıca face grubunda paylaşalım.

Ösym nin yaptığı uygulamanın yanlış olduğu ösym ye anlatamadığımız için kamu baş denetçisine durumumuzu ayrıntılı anlatan bir dilekçeyle başvuruda bulundum.bunu paylaşabilirsiniz

amar

Araştırma Görevlisi
İELTS sınavı ile ilgili ösym ve yök duyuru tutarsızlığı

13 temmuzda sınava girdim.sonuç tarihim 25 temmuz.YÖK yapılan tarihi ÖSYM açıklama tarihini baz alıyor.EL MEDET...Yok mu çare sunan..kime şikayet edeyim..arkadaşlar yardım edin kafayı yiyecem gerçekten

merzer

Doçent
Ülkemde acayip insanlar var gerçekten , dava açıuor gelip burada triplere giriyor.Açtığı da meçhul ya...
Forum her işte aktif olmak durumunda mı ? Değil
Senin gibi düşünmek zorunda mı değil?
Sana destek olmak zorunda mı ? Hiçdeğil

Bende şunu söyleyeyim o zaman IELTS neymiş kardeşim girsin herkes adam gibi YDS ye ÖSS nin KPSS nin eşdeğerliği mi var insanlara kolaylık olacak diye benim hakkımı neden yiyorlar adiler ,ahlaksızlar...

Hoş olur mu ... Olmaz... Gerçekten Der miyim ? Hiç İELTS e girmedim ama gene de demem:)

berxwedan

Öğrenci
Ülkemde acayip insanlar var gerçekten , dava açıuor gelip burada triplere giriyor.Açtığı da meçhul ya...
Forum her işte aktif olmak durumunda mı ? Değil
Senin gibi düşünmek zorunda mı değil?
Sana destek olmak zorunda mı ? Hiçdeğil

Bende şunu söyleyeyim o zaman IELTS neymiş kardeşim girsin herkes adam gibi YDS ye ÖSS nin KPSS nin eşdeğerliği mi var insanlara kolaylık olacak diye benim hakkımı neden yiyorlar adiler ,ahlaksızlar...

Hoş olur mu ... Olmaz... Gerçekten Der miyim ? Hiç İELTS e girmedim ama gene de demem:)
boş boş konuşma

ıour

Öğrenci
İlgili bütün arkadaşlara teşekkürler. Baya ugraşanlar oldu. Bizde pek çok yere başından beri şikayet yazıyoruz. Memurlar.net son durumu haber yapmış. Şimdi bu haberi yaymamız ve yorum sayısını arttırmamız lazım. tek başlık altında gündemden dşürmeyelim ki 1-2 gün içerisinde ÖSYM bir cevap versin bu duruma. herkesi memurlar.net deki habere yönlendirelim lütfen.

memurlar.net/haber/395878/

- - - Güncellendi - - -

İlgili bütün arkadaşlara teşekkürler. Baya ugraşanlar oldu. Bizde pek çok yere başından beri şikayet yazıyoruz. Memurlar.net son durumu haber yapmış. Şimdi bu haberi yaymamız ve yorum sayısını arttırmamız lazım. tek başlık altında gündemden dşürmeyelim ki 1-2 gün içerisinde ÖSYM bir cevap versin bu duruma. herkesi memurlar.net deki habere yönlendirelim lütfen.

memurlar.net/haber/395878/

cgnblt10

Öğrenci
Sevgili editorler metin yazin dediniz yazildi forumda var..yani artik uygun bi zamanda forumda ve face de paylasin lutfen...bilgilerinize..