biz başka bişey demek ki zaten biz 23 temmzudan önce eskı denkliğe göre geirdik ve hakkımız istiyoruzÖncelikle biz bir grup dilekçe ile başvurduk saçma sapan dilekçe sonucu geldi... Yani sorun dilekçe ile çözülemeyecek. İkincisi sınava girmiş biri olarak 4,5 bir akademisyen adayı için cidden çok düşük bir puan... 2-3 aylık düzgün bir çalışma ile 5.5-6.5 band aralığı çok rahat alınır. Üçüncüsü sınav eşdeğerliliğini değiştirme hakkı ösym ye ait, bunun hukuksuz bir durum olduğunu zannetmiyorum( tek saçmalık 23 temmuzdan önce 5 alan ile o dönemden sonra 6 alanın aynı puanda olması)..
Burda sorun olacak tek knou 23 temmuz öncesinde sınava girmek için başvuranların hakkı yenildi o kadar...
hocam av.mustafa kemal baturun sayfasında söyle bir karar oldugu yazıyor "Davalı idarenin birinci savunması alınıp yeniden bir karar verilinceye kadar teminat alınmaksızın dava konusu işleminin yürütülmesinn durdurulmasına savunma sürecinin 30 gün olarak belirlenmesine 05/09/2013 tarihinde oy birliğiyle karar verilmiştir. http://www.batur.av.tr/IELTS-Yurutme-Durdurma-4-Mustafa-Kemal-Batur.pdf.
ben 27 temmuzda ielts sınavına girdim ve puanım 4.5 bu dava sonucu sonrasında eski eşdeğerliği kullanabilirmiyim.bu sonuc bu anlama gelirmi acaba ?