23 Temmuz IELTS Kararınına Karşı Durdurma Davası Açma

berxwedan

Öğrenci
arkdaşlar benım bir önerim var ankarda olmama rağmen hatta baya uzak olmama rağmen belirli bir gün belirleyip tabi bunu çok uzatmayacak bir tarihte toplanıp hep beraber yök ve ösym ye çıkalım eğer sesimizi duymazlarsa bir basın açıklması dahi yapabiliriz ösmy nın önünde.eğer varasanız [email protected] adresine mail atın bir ses olaım her kafadan bir ses çıkmasın tek ve etkili bir ses olalım

- - - Güncellendi - - -

yarın bazı arkdaaşlarımız ankarda olacak ankarada olan veya yakın olanlar (16.08.2013) tarihinde saat 9 da ösymin önünde olurlarsa topluca gideceğiz görüşmeye lütfen duyarlı olalım

katharsis

Öğrenci
Öncelikle biz bir grup dilekçe ile başvurduk saçma sapan dilekçe sonucu geldi... Yani sorun dilekçe ile çözülemeyecek. İkincisi sınava girmiş biri olarak 4,5 bir akademisyen adayı için cidden çok düşük bir puan... 2-3 aylık düzgün bir çalışma ile 5.5-6.5 band aralığı çok rahat alınır. Üçüncüsü sınav eşdeğerliliğini değiştirme hakkı ösym ye ait, bunun hukuksuz bir durum olduğunu zannetmiyorum( tek saçmalık 23 temmuzdan önce 5 alan ile o dönemden sonra 6 alanın aynı puanda olması)..
Burda sorun olacak tek knou 23 temmuz öncesinde sınava girmek için başvuranların hakkı yenildi o kadar...

sidneh

Profesör
Yapılması gereken tek şey, değerlendirmede başvuru tarihinin dikkate alınması. 23 Temmuz'dan önce yapılan başvurulardan eski eşdeğerlik geçerlidir dedikleri anda bütün sorun çözülecek.

berxwedan

Öğrenci
Öncelikle biz bir grup dilekçe ile başvurduk saçma sapan dilekçe sonucu geldi... Yani sorun dilekçe ile çözülemeyecek. İkincisi sınava girmiş biri olarak 4,5 bir akademisyen adayı için cidden çok düşük bir puan... 2-3 aylık düzgün bir çalışma ile 5.5-6.5 band aralığı çok rahat alınır. Üçüncüsü sınav eşdeğerliliğini değiştirme hakkı ösym ye ait, bunun hukuksuz bir durum olduğunu zannetmiyorum( tek saçmalık 23 temmuzdan önce 5 alan ile o dönemden sonra 6 alanın aynı puanda olması)..
Burda sorun olacak tek knou 23 temmuz öncesinde sınava girmek için başvuranların hakkı yenildi o kadar...
biz başka bişey demek ki zaten biz 23 temmzudan önce eskı denkliğe göre geirdik ve hakkımız istiyoruz

mirac4121

Öğrenci
ÖSYM ve bimer e yapmış olduğum şikayetlerde alınan kararın hiçbir hukuki sorun teşklil etmediği belirtilmiş. Yani şu anda sadece adli yol kanalı bırakıldı bizlere. Akademikpersonel ailesinden ricamız bizleri bu konuda yönlendirmek.

Toprakcı

Öğrenci
hocam av.mustafa kemal baturun sayfasında söyle bir karar oldugu yazıyor "Davalı idarenin birinci savunması alınıp yeniden bir karar verilinceye kadar teminat alınmaksızın dava konusu işleminin yürütülmesinn durdurulmasına savunma sürecinin 30 gün olarak belirlenmesine 05/09/2013 tarihinde oy birliğiyle karar verilmiştir. http://www.batur.av.tr/IELTS-Yurutme-Durdurma-4-Mustafa-Kemal-Batur.pdf.
ben 27 temmuzda ielts sınavına girdim ve puanım 4.5 bu dava sonucu sonrasında eski eşdeğerliği kullanabilirmiyim.bu sonuc bu anlama gelirmi acaba ?

cowposition

Öğrenci
hocam av.mustafa kemal baturun sayfasında söyle bir karar oldugu yazıyor "Davalı idarenin birinci savunması alınıp yeniden bir karar verilinceye kadar teminat alınmaksızın dava konusu işleminin yürütülmesinn durdurulmasına savunma sürecinin 30 gün olarak belirlenmesine 05/09/2013 tarihinde oy birliğiyle karar verilmiştir. http://www.batur.av.tr/IELTS-Yurutme-Durdurma-4-Mustafa-Kemal-Batur.pdf.
ben 27 temmuzda ielts sınavına girdim ve puanım 4.5 bu dava sonucu sonrasında eski eşdeğerliği kullanabilirmiyim.bu sonuc bu anlama gelirmi acaba ?

23 temmuzdan önce başvuru yapan herkesin aynı kefede olduğunu düşünüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Yürütmeyi durdurma kararı çıkmış, şu durumda beklemekten başka bir çaremiz yok sanırım.