A
Akademik Forum
Guest
Hocam merak ettiğim bir diğer husus da şudur. Acaba maaşsız veya maaşlı olarak izinli sayılma durumu da oluyor mu bu durumda?
Hocam ek olarak şu sorum da var. Olur da bu görevlendirmeyi alamazsam, 4 seneye kadar maaşssız izin alabilir miyim? Böyle bir hakkım var mı?Gorevlendirilebilirsiniz yasal bir engel yok.
Ayni soruyu birden fazla baslikta yazmayin lutfen.Arkadaşlar merhaba.Cari usülle alınan bir arastirma görevlisi yuksek lisansının olduğu universiteye görevlendirme alabilir mi ?Ya da gidi s geliş (erzincan_ankara )yap diyebilirler mi?Bir de ilanda hangi tür kadro olduğu yazmıyor.
Oyle bir hakkiniz var ama universiteniz verir mi onu bilemem.Hocam ek olarak şu sorum da var. Olur da bu görevlendirmeyi alamazsam, 4 seneye kadar maaşssız izin alabilir miyim? Böyle bir hakkım var mı?
35 basvurunuzu yaparsiniz, cikmasi 1 sene surerse o sekilde idare edebilirsiniz. Ama 35e hic basvurmadan sadece 39 alarak yapamazsiniz.Merhaba,
Atandığım üniversitede 33a lı öyp araştırma görevlisiyim. Şu anda yl yi yeni bitirdim ve doktora için bir kuruma lisansüstü tercih yapacağım. Fakat doktorada derslerin bir kısmını önceden aldığım için saydırma durumu söz konusu olursa bir dönemde kalan dersleri toparlayabilirim.
Bu durumda acaba 35. madde almadan 39. madde ile bir yıl idare edilebilir mi durum diye merak içindeyim. Çünkü üniversitem mümkün olursa tez dönemimde dönmemi istiyor. Öyp kurum koordinatörlüğüm kesinlikle 35. madde verilir diyor ama yönetmelikte aslında kesin bir hüküm de yok anladığım kadarı ile.
Bununla ilgili olarak bilgisi ya da deneyimi olan var mı?
[MENTION=88281]finduilas[/MENTION] hocam merhabalar. Ben cari alımla girdiğim üniversitemden 35. madde ile görevlendirildim. Ancak karşı üniversite güvenlik soruşturması yapacakmış. Ben de süreç tamamlanana kadar 39. madde ile görevlendirilmek istiyorum. Fakültemden bunun yasal bir dayanağı olmadığı 39. madde ile görevlendirmenin kongre ve toplantılar için olduğunu belirttiler. Araştırma için de izin alınıyor dediğimde bu araştırmadan kasıt arkeolojik vb. gibi olduğu söylendi. Ortada bir art niyet yok, yardımcı olmaya çalışıyorlar ama daha önce bu durumla karşılaşılmadığı için bilgi sahibi değiller. Ne yapmamı önerirsiniz. Bununla ilgili bir ek karar vs mevcut mu. Ben derslerime girebilmek ve araştırma yapabilmek amacıyla diye belirtmiştim dilekçemde. Ama görünüşe göre bu izin kongreler için denilip red edileceğim.
Kıymetli hocalarım merhaba,
2012 yılında 33a'lı cari usulle atanmış bir araştırma görevlisiyim ve şuanda 35. madde ile başka bir üniversitede doktora tez aşamasındayım. Kadromun bulunduğu asıl üniversiteme geri dönmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ayrıca 35. maddeden doğan mecburi hizmetimi başka bir üniversitede görev yaparak yerine getirebilir miyim? Bu konularda karar kimdedir?
35. madde ile görevlendirme konusunda ayrıntılı bilgi alabileceğim kaynaklara nasıl ulaşabilirim? Çünkü 35. madde görevlendirmesi, geri dönme, mecburi hizmet, senet, vb. konular farklı birer mesele.