Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tum" data-source="post: 474470" data-attributes="member: 99539"><p>Merhabalar. Ben OYP'li degilim fakat 35. Madde ile doktorami baska bir universitede tamamladim ve kadromun oldugu universiteye geri dondum. Bir sene Aras. Gor. Dr. olarak calistim, son bir senedir de Yard. Doc olarak gorev yapiyorum. Fakat inanin bu esnada bircok mobbinge maruz kaldim fakat zorunlu hizmetim var diyerek baska da carem olmadigindan istifa etmeyi dusunmedim. Fakat daha fazla dayanamayacagim, esim baska bir sehirde ozel sektorde calisiyor ve aile butunlugumuzu korumak ve cocuklarimi aile ortaminda buyutebilmek icin istifa etmeyi dusunuyorum. Istifa edersem, imzalamis oldugum senet karsiliginda geri odeme istenecek anladigim kadariyla. Yaklasik 4 sene zorunlu hizmetim var. Istifa edip, geri odemenin iptali icin dava acarsak kazanma sansim var midir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tum, post: 474470, member: 99539"] Merhabalar. Ben OYP'li degilim fakat 35. Madde ile doktorami baska bir universitede tamamladim ve kadromun oldugu universiteye geri dondum. Bir sene Aras. Gor. Dr. olarak calistim, son bir senedir de Yard. Doc olarak gorev yapiyorum. Fakat inanin bu esnada bircok mobbinge maruz kaldim fakat zorunlu hizmetim var diyerek baska da carem olmadigindan istifa etmeyi dusunmedim. Fakat daha fazla dayanamayacagim, esim baska bir sehirde ozel sektorde calisiyor ve aile butunlugumuzu korumak ve cocuklarimi aile ortaminda buyutebilmek icin istifa etmeyi dusunuyorum. Istifa edersem, imzalamis oldugum senet karsiliginda geri odeme istenecek anladigim kadariyla. Yaklasik 4 sene zorunlu hizmetim var. Istifa edip, geri odemenin iptali icin dava acarsak kazanma sansim var midir? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri