Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ib87" data-source="post: 485181" data-attributes="member: 101811"><p>Sayın Hocalarım,</p><p>İstifa edip işsiz kalmayı dahi göze alan bir Yrd. Doç. olarak yazıyorum. Ben bireysel olarak yökün iletişim sayfasından defalarca problemlerimi yazdım. Bildiğiniz üzere yok birçok yeni düzenleme yaptı ve yapıyor. Biz de bu durumda taleplerimizi duyulur hale getirmeliyiz diye düşünüyorum. Mevcut durumda neredeyse tüm üniversitelerde öyplilere kadro istiyor musun diye sorulup istemiyorsa istifa özgürlüğü verilmişken cari usülde de bir çıkış yolu üretilebilir belki.</p><p>Benim önerim farklı yollardan ilerlemek. Öncelikle öypliler fiili durumda istifa edebiliyor, bunun emsal olması gerektiğini vurgulayabiliriz.</p><p>İkinci durum ise benim gibi yrd. doçluk verilmiş zavallılar için bir çözüm olabilir. Bildiğiniz gibi yrd doçluk kaldırılıyor ve hiçbir işleme gerek kalmaksızın dr öğr gör kadrosuna aktarılıyor. Bizler bu kadroya geçmek istemediğimizi dile getirerek zorunlu hizmetimizin iptalini isteyelim derim.</p><p>Bu konularda yökün sayfasından yazmaya devam edeceğim. Sizlerin fikriniz nedir, bir çözüm olabilir mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ib87, post: 485181, member: 101811"] Sayın Hocalarım, İstifa edip işsiz kalmayı dahi göze alan bir Yrd. Doç. olarak yazıyorum. Ben bireysel olarak yökün iletişim sayfasından defalarca problemlerimi yazdım. Bildiğiniz üzere yok birçok yeni düzenleme yaptı ve yapıyor. Biz de bu durumda taleplerimizi duyulur hale getirmeliyiz diye düşünüyorum. Mevcut durumda neredeyse tüm üniversitelerde öyplilere kadro istiyor musun diye sorulup istemiyorsa istifa özgürlüğü verilmişken cari usülde de bir çıkış yolu üretilebilir belki. Benim önerim farklı yollardan ilerlemek. Öncelikle öypliler fiili durumda istifa edebiliyor, bunun emsal olması gerektiğini vurgulayabiliriz. İkinci durum ise benim gibi yrd. doçluk verilmiş zavallılar için bir çözüm olabilir. Bildiğiniz gibi yrd doçluk kaldırılıyor ve hiçbir işleme gerek kalmaksızın dr öğr gör kadrosuna aktarılıyor. Bizler bu kadroya geçmek istemediğimizi dile getirerek zorunlu hizmetimizin iptalini isteyelim derim. Bu konularda yökün sayfasından yazmaya devam edeceğim. Sizlerin fikriniz nedir, bir çözüm olabilir mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri