Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Öypgiresun" data-source="post: 501331" data-attributes="member: 105584"><p>Hocam bunu nereden ogrendiniz acaba? Ben oyp 50d ye donunce bu sekilde doktorami 2017 aralik ayinda bitirdim 35im vardi bu surecte. 9 ocak 2018de 33a ya gecirildim 33a ya gectikten sonra 35 almadim Kadromun oldugu uniye dondum. Bu durumda zorunlu hizmetim yok mu? Universitem yok genel kurul Kararinin 3. Maddesini one suruyor 1 ve 2 yi kabul etmiyor.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Emir Hocam bana da yardımcı olur musunuz?</p><p>Ben 2014 mayista 35.le gorevlendirildim. Sonra 50 d olduk biliyorsunuz. 50 dli ve 35. Madde gorevlendirmesiyle doktorami 2017 aralikta tamamladim. Ocak 2018 de dilekceyle 33a ya gore yeniden atamam yapildi. 33 aya geçince 35 almadim zaten doktoram da bitmisti. Simdi baska bir univ. De dr. Ogr. Uyeligini kazandim fakat istifa etmem durumunda zorunlu hizmet senetini devreye sokacagini soyluyor universitem. Ne yapabilirim yok genel kurul kararinin celiskili oldugunu ve kendilerinin karardaki 3. Maddeyi uygulayacaklarini soyluyorlar. Hukuki destek verebilecek birileri varsa veya ornek bir karar, lutfen bilgilendiriniz. Simdiden tesekkur ederim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Hocam bana da yardımcı olur musunuz?</p><p>Ben 2014 mayista 35.le gorevlendirildim. Sonra 50 d olduk biliyorsunuz. 50 dli ve 35. Madde gorevlendirmesiyle doktorami 2017 aralikta tamamladim. Ocak 2018 de dilekceyle 33a ya gore yeniden atamam yapildi. 33 aya geçince 35 almadim zaten doktoram da bitmisti. Simdi baska bir univ. De dr. Ogr. Uyeligini kazandim fakat istifa etmem durumunda zorunlu hizmet senetini devreye sokacagini soyluyor universitem. Ne yapabilirim yok genel kurul kararinin celiskili oldugunu ve kendilerinin karardaki 3. Maddeyi uygulayacaklarini soyluyorlar. Hukuki destek verebilecek birileri varsa veya ornek bir karar, lutfen bilgilendiriniz. Simdiden tesekkur ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Öypgiresun, post: 501331, member: 105584"] Hocam bunu nereden ogrendiniz acaba? Ben oyp 50d ye donunce bu sekilde doktorami 2017 aralik ayinda bitirdim 35im vardi bu surecte. 9 ocak 2018de 33a ya gecirildim 33a ya gectikten sonra 35 almadim Kadromun oldugu uniye dondum. Bu durumda zorunlu hizmetim yok mu? Universitem yok genel kurul Kararinin 3. Maddesini one suruyor 1 ve 2 yi kabul etmiyor. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Emir Hocam bana da yardımcı olur musunuz? Ben 2014 mayista 35.le gorevlendirildim. Sonra 50 d olduk biliyorsunuz. 50 dli ve 35. Madde gorevlendirmesiyle doktorami 2017 aralikta tamamladim. Ocak 2018 de dilekceyle 33a ya gore yeniden atamam yapildi. 33 aya geçince 35 almadim zaten doktoram da bitmisti. Simdi baska bir univ. De dr. Ogr. Uyeligini kazandim fakat istifa etmem durumunda zorunlu hizmet senetini devreye sokacagini soyluyor universitem. Ne yapabilirim yok genel kurul kararinin celiskili oldugunu ve kendilerinin karardaki 3. Maddeyi uygulayacaklarini soyluyorlar. Hukuki destek verebilecek birileri varsa veya ornek bir karar, lutfen bilgilendiriniz. Simdiden tesekkur ederim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam bana da yardımcı olur musunuz? Ben 2014 mayista 35.le gorevlendirildim. Sonra 50 d olduk biliyorsunuz. 50 dli ve 35. Madde gorevlendirmesiyle doktorami 2017 aralikta tamamladim. Ocak 2018 de dilekceyle 33a ya gore yeniden atamam yapildi. 33 aya geçince 35 almadim zaten doktoram da bitmisti. Simdi baska bir univ. De dr. Ogr. Uyeligini kazandim fakat istifa etmem durumunda zorunlu hizmet senetini devreye sokacagini soyluyor universitem. Ne yapabilirim yok genel kurul kararinin celiskili oldugunu ve kendilerinin karardaki 3. Maddeyi uygulayacaklarini soyluyorlar. Hukuki destek verebilecek birileri varsa veya ornek bir karar, lutfen bilgilendiriniz. Simdiden tesekkur ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri