Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="darklion1" data-source="post: 501393" data-attributes="member: 15172"><p>Herkese merhabalar,</p><p>2015 yılı Ocak ayında 35 ile görevlendirildim. O zaman yüksek lisans için bir senet yaptırmışlardı.</p><p>Sonrasında Doktora için senet yaptırmadılar. İlerleyen süreçte 50d ye geçtik ve 2018 ağustos ayında da kendi isteğimle dilekçeme istinaden 33a ya geçirildim.</p><p>Bu geçiş süreçlerinde üniversite bizi hiç geri çağırmadı 2015 yılından beri üniversiteme hiç gitmedim, bölümde kapalı.</p><p>Şimdi senet konusunda benim durumum nedir 2018 ağustos sonrası için mi bir zorunlu hizmet ortaya çıkacak yoksa 2015 ten sonrasına mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="darklion1, post: 501393, member: 15172"] Herkese merhabalar, 2015 yılı Ocak ayında 35 ile görevlendirildim. O zaman yüksek lisans için bir senet yaptırmışlardı. Sonrasında Doktora için senet yaptırmadılar. İlerleyen süreçte 50d ye geçtik ve 2018 ağustos ayında da kendi isteğimle dilekçeme istinaden 33a ya geçirildim. Bu geçiş süreçlerinde üniversite bizi hiç geri çağırmadı 2015 yılından beri üniversiteme hiç gitmedim, bölümde kapalı. Şimdi senet konusunda benim durumum nedir 2018 ağustos sonrası için mi bir zorunlu hizmet ortaya çıkacak yoksa 2015 ten sonrasına mı? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri