6 Ay Yabancı Dil Eğitiminde Yapılan Sınavlarda Başarısız Olmanın Bir Yaptırımı Var Mı?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Hayır o sınavın hiç bir önemi yok, formaliteden yapılıyor. Sizi orda ölçme test etme gibi bir durumları olsa bile sonucu sizi ilgilendirmiyor.
 

caykarali

Öğrenci
Nazmi bey iyi günler.. Bildiğim kadarıyla 1 yıl içinde yabancı dili geçemeyince ilişik kesiliyo. Peki kefalet senedi de işleme konuluyor mu ?
 
Hayır o sınavın hiç bir önemi yok, formaliteden yapılıyor. Sizi orda ölçme test etme gibi bir durumları olsa bile sonucu sizi ilgilendirmiyor.
Merhaba.bu başlıkla ilgisi yok ancak diğer başlıkta cevap alamadığım için yazıyorum. tokat tıp fakültesi parazitoloji bölümünde araştırma görevlisiyim. öyp kapsamında 35. madde ile manisa ya geldim. senet ve kadro ilişiği kestikten sonra sağlık bilimleri enstitüsü ne kadroyu taşıdım. ancak enstitü tıp fakültesine görevlendirme yazısı yazamayacağını söylüyor.bu nedenle tıp fakültesinin imkanlarından poliklinikte çalıştığım halde yararlanamıyorum. rektörlüğün birkaç yıl önce tıp fakültesine görevlendirmeleri insiyatife bağlı olarak kestiğini söylediler. bu şekilde başka yerlerde çalışan hekim arkadaşlarım var ve durumu onlara anlattım. onlar da şaşırdı. çünkü onların bağlı oldukları enstitü görevlendirme yazısını yazmış ve maaşlarında kesinti olmamış. bu bizim kanuni hakkımız sonuçta. şimdi hocam aracılığı ile cevap bekliyorum. maaşımda en az 700 tl lık kesinti oluyor. bu durumda ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim
 
Üst