Adrese Teslim Güncel İlanlar (Kişiye Özel Açılmış Kadrolar)

sophiescastle

Öğrenci
Kişiye özel olduğunu düşündüğüm ilanları buradan paylaşacağım. 3-4 yabancı dil bilen, tecrübe sahibi, akademik ve mesleki başarısını pek çok yerde kanıtlamış, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden mezun, yine aynı üniversitelerde yüksek lisans, doktora yapan arkadaşlarım sudan sebeplerle çeşitli aşamalarda elenirken, güvencesiz çalışma koşulları nedeniyle kimisi işsiz kalırken (örnekleri çoğaltabiliriz) ödediğimiz vergilerle yıllarca maaş alacak olan emek hırsızları ifşa olsun.

İlk ilan Binali Yıldırım Üniversitesi'nden gelsin. "Mimari Restorasyon" programı için "Tarih" yüksek lisanslı ve doktoralı kişi aramak, bir de özel olarak "Eskiçağ tarihi" şartı koymak kişiye özel ilandır! Bu ilana alınacak kişi emek hırsızıdır! Restorasyon programı için illa tarihçi aranıyorsa, disiplinler arası çalışma teşvik edilecekse (bunun için okulun akademik kadrosunu ve ders programını incelemek gerekiyor, 3 kişilik kadronun olduğu bölüme ihtiyaç dahilinde alınacak 4. kişinin en önemli vasfı "Eskiçağ Tarihi doktora programı" mezunu olması mıdır?) mimarlık tarihi, sanat tarihi, arkeoloji vb. programlar da ilana dahil edilebilir.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/796687...rim-universitesi-akademik-personel-alim-ilani

KEMALİYE HACI ALİ AKIN MESLEK YÜKSEKOKULU
Programı: MİMARİ RESTORASYON PR.
Unvanı: ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
Adedi: 1
Derece: 7
Ales: 70
Yds: -
Açıklama: Fakültelerin mimarlık veya tarih bölümü mezunu olmak, Tarih Anabilim Dalı Eskiçağ Alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve Eskiçağ Tarihi doktora programı mezunu olmak.
 
Üst