butterfly_355
Öğrenci
matematik ve pazarlamada yapan arkadaşlarım var o yüzden merak ettim. peki hocam doktorada devam zorunluluğu var mı? öğretim görevlisiyken bu derslere gitmemiz mümkün olur mu?
matematik ve pazarlamada yapan arkadaşlarım var o yüzden merak ettim. peki hocam doktorada devam zorunluluğu var mı? öğretim görevlisiyken bu derslere gitmemiz mümkün olur mu?
hocam bir sorum daha olacak. lisans y.lisans ve doktora farklı bölümlerde yapılırsa ileride akademik olarak ne değişir? illa lisans bölümünde mi devam etmek şarttır?
çok teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar matematik öğretmenliği mezunuyum okul öncesinden yl yapmam mümkünmüdür? ilanlara baktığımda açıklama kısmında okulöncesi öğretmenliği mezunu olmak yazıyor alan dışından yapma şansım hiç mi yok
Hocam genelde PRD ya da sınıf öğretmenliği mezunları alandışı olarak okul öncesinde yapıyor, ama ankara üni. eğitim bilimlerinde matematik öğr. mezunu ve okul öncesinde y.lisans yapan tanıdığım var ankara üni.nin ilanına bir bakar mısınız?
Yatay geçiş için ilk dönem derslerini tamamiyle başarmış olmalısınız ve bazıları not ort. istiyor.nazmi hocam baktım dediğiniz gibi alan dışından sadece sınıf öğretmenliğini kabul ediyorlar bir soru daha sormak istiyorum yüksek lisansa kayıt yapsak ama gitmesek başka ünive geçiş sansımız var mı acaba
atıyorum konyada çalışıyoruz gaziye kayıt yaptık hiç gitmedik selçuk uniye geçiş yapma şansımız var mı yoksa geçişte belli bir ortalama mı isteniyor
Yatay geçiş için ilk dönem derslerini tamamiyle başarmış olmalısınız ve bazıları not ort. istiyor.
Merhaba,
Iktisat mezunuyum,aynı zamanda milli sporcuyum. Fizyoterapi alanında yüksek lisans yapmak istiyorum. Mümkün olup olmadığı konusunda bilgi verir misiniz lütfen.
Teşekkürler.