Alan Dışında Yüksek Lisans Yapmak

butterfly_355

Öğrenci
matematik ve pazarlamada yapan arkadaşlarım var o yüzden merak ettim. peki hocam doktorada devam zorunluluğu var mı? öğretim görevlisiyken bu derslere gitmemiz mümkün olur mu?

butterfly_355

Öğrenci
hocam bir sorum daha olacak. lisans y.lisans ve doktora farklı bölümlerde yapılırsa ileride akademik olarak ne değişir? illa lisans bölümünde mi devam etmek şarttır?
çok teşekkür ederim.

s48selcuk43

Öğrenci
Bende eğitim fakültesi mezunuyum, siyaset bilimi ve kamu yönetiminde yüksek lisans yapmam nasıl olur? bir iş sağlamasını düşünmüyorum açıkçası. Amacım o alanda kendimi geliştirebilmek. ama alan dışı olmam çok zorlanmama sebep olurmu?

didierdrogba

Öğrenci
alan dışı yüksek lisans

merhaba arkadaşlar matematik öğretmenliği mezunuyum okul öncesinden yl yapmam mümkünmüdür? ilanlara baktığımda açıklama kısmında okulöncesi öğretmenliği mezunu olmak yazıyor alan dışından yapma şansım hiç mi yok

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
merhaba arkadaşlar matematik öğretmenliği mezunuyum okul öncesinden yl yapmam mümkünmüdür? ilanlara baktığımda açıklama kısmında okulöncesi öğretmenliği mezunu olmak yazıyor alan dışından yapma şansım hiç mi yok

Hocam genelde PRD ya da sınıf öğretmenliği mezunları alandışı olarak okul öncesinde yapıyor, ama ankara üni. eğitim bilimlerinde matematik öğr. mezunu ve okul öncesinde y.lisans yapan tanıdığım var ankara üni.nin ilanına bir bakar mısınız?

didierdrogba

Öğrenci
Hocam genelde PRD ya da sınıf öğretmenliği mezunları alandışı olarak okul öncesinde yapıyor, ama ankara üni. eğitim bilimlerinde matematik öğr. mezunu ve okul öncesinde y.lisans yapan tanıdığım var ankara üni.nin ilanına bir bakar mısınız?

nazmi hocam baktım dediğiniz gibi alan dışından sadece sınıf öğretmenliğini kabul ediyorlar bir soru daha sormak istiyorum yüksek lisansa kayıt yapsak ama gitmesek başka ünive geçiş sansımız var mı acaba

atıyorum konyada çalışıyoruz gaziye kayıt yaptık hiç gitmedik selçuk uniye geçiş yapma şansımız var mı yoksa geçişte belli bir ortalama mı isteniyor

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
nazmi hocam baktım dediğiniz gibi alan dışından sadece sınıf öğretmenliğini kabul ediyorlar bir soru daha sormak istiyorum yüksek lisansa kayıt yapsak ama gitmesek başka ünive geçiş sansımız var mı acaba

atıyorum konyada çalışıyoruz gaziye kayıt yaptık hiç gitmedik selçuk uniye geçiş yapma şansımız var mı yoksa geçişte belli bir ortalama mı isteniyor
Yatay geçiş için ilk dönem derslerini tamamiyle başarmış olmalısınız ve bazıları not ort. istiyor.

Merhaba,
Iktisat mezunuyum,aynı zamanda milli sporcuyum. Fizyoterapi alanında yüksek lisans yapmak istiyorum. Mümkün olup olmadığı konusunda bilgi verir misiniz lütfen.
Teşekkürler.