ALES (EA) = 90 Bu sonucu görmek için ne yapmam lazım?

ALES yeni sistem EA için çok kötü oldu. Her iki bölümde de ultra başarı göstermemiz isteniyor. Şuan doktora yeterliğe gireceğim ne yaptım ne ettim şu Ales 90 olmadı... :( Bol deneme çözdüm, bol okuma yaptım, bol soru çözdüm. Psikolojik destek alıp girmeyi düşünüyorum artık. Stres, heyecan vs hap almak için.. Ama öncesinde bir kere de buradan sorayım istedim. Muhakkak EA 90 alan vardır aramızda? Nasıl bir yol izlediniz? Hangi yayınlar sınav sorularına daha yakın? Ekstra bir şeyler yaptınız mı? İngilizceyi bile 90 yaptım ALES bana mısın demedi? Ben çıldırmak üzereyim de..
(Konuyu yanlış yere açmışım sonradan fark ettim. Burada yeniyim de, pardon)
 
Son düzenleme:
C

cncn00

Guest
Hocam yanlis anlamayin ama soru bana bayagi sacma geldi. Bunu sormak yerine Allah ne verdiyse sistemli bir sekilde calismaya baslarsaniz istediginiz sonuca ulasabilirsiniz. Var mi baska bir cozum yolu sizce?
 
İnanın çok denedim ama bazı sorularda taktik işliyor gibi geliyor bana artık. Belli taktikler var diyenler var hızlı çözüm hususunda. ALES bir nevi hız sınavı sonuçta. O taktiklere ulaşabileceğim kitap, video vs. var mı ya da bunları bilen var mı diye merak ettim açıkçası. O yüzden bu tarz bir soru sordum. Kesinlikle emek olmadan yemek olmaz da işte bazı sorular taktik sınavı mı acaba bu dedirtti bana.
 

hardale

Öğrenci
sayısal kısım için problem sorularına odaklanın. hız kazanmak için bazı işlemleri kalem oynatmadan yapmayı deneyin. bol problem ve görsel mantık soruları çözün. sözel kısım için de hızlı okuma taktiklerine göz atın. sözel mantık sorularının videolu çözümlerine bakarsanız o kısmı da halletmiş olursunuz.

özetle hız+zeka antremanları ile güzel bir puan alırsınız.
 
Üst