Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nirvana" data-source="post: 10613" data-attributes="member: 830"><p>Kesinlikle alan sınavı gerekli. Ama torpil olur canım hep (!) hep torpil. Sanki benim tanıdığım var. Sistemsel bir krizi bireyler üzerinden tartışmak çok hatalı. Ayrıca sorarım; o öyp için "en iyi üniversitelerde" eğitim aldıran sistem diye bahseden arkadaşlar, o "en iyi" üniversiteleri Türkiye'nin kaç yıldır ALES'le öğrenci kabul ediyordu da, şimdi torpilden korkuluyor. Yoksa eskiye göre torpil daha mı şiddetli? Şimdi neden daha şiddetli o zaman? Alesi, üdssi, ortalaması olan, kadrolara başvurup haksızlığa uğrayan arkadaşlar sürekli yazıyor foruma. O zaman neden hala oluyor? Puan belli değil mi? Daha kötü olmadı mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nirvana, post: 10613, member: 830"] Kesinlikle alan sınavı gerekli. Ama torpil olur canım hep (!) hep torpil. Sanki benim tanıdığım var. Sistemsel bir krizi bireyler üzerinden tartışmak çok hatalı. Ayrıca sorarım; o öyp için "en iyi üniversitelerde" eğitim aldıran sistem diye bahseden arkadaşlar, o "en iyi" üniversiteleri Türkiye'nin kaç yıldır ALES'le öğrenci kabul ediyordu da, şimdi torpilden korkuluyor. Yoksa eskiye göre torpil daha mı şiddetli? Şimdi neden daha şiddetli o zaman? Alesi, üdssi, ortalaması olan, kadrolara başvurup haksızlığa uğrayan arkadaşlar sürekli yazıyor foruma. O zaman neden hala oluyor? Puan belli değil mi? Daha kötü olmadı mı? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....