Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="olciist" data-source="post: 10617" data-attributes="member: 717"><p>Nasıl bir çürümüşlüktür artık, tüm sınavlarda skandal, yer yerinden oynaması gerekirken nasıl böyle kanıksadık? Nereye kadar yahu nereye kadar? Yıllarca torpillerden -haa pardon "referanslar"dan- arta kalan yerlere girmek için çabaladı namuslu insanlar. Ne yani, neyi bekleyeceğiz? Bu sınava çalışıp bir şeyler yapmak isteyen insanlar tuzu kuru olanlar değil; bu sınava umut bağlamış, hedefler olan, bu hedeflerini en kısa zamanda gerçekleştirmek zorunda olan, para, emek sarfeden insanlar!!! Mağdur olan insanların bir şekilde bu mağduriyeti çözüleceğini umuyorum. Peki bu, herkesin zorluğundan değil zamanı yetiştiremediğinden yakındığı bir sınavın, aynı durumlar için kullanılacak aynı hedefler için başvurulacak bir sınavın "yok efendim burası mağdur oldu sadece burası" "yok şurası eksik kaldı şurası" tekrar sınav yapılacak şeklinde şuursuzca bir yaklaşım olabilir mi? Hangi yürek hangi vicdana sığar? Akıl tasarrufu mu yapıyorlar akıllarınca?Kesinlikle ve kesinlikle Ales iptal edilmeli!!! Bunun için neler yapılabilir bunu düşünmeliyiz bir an önce...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="olciist, post: 10617, member: 717"] Nasıl bir çürümüşlüktür artık, tüm sınavlarda skandal, yer yerinden oynaması gerekirken nasıl böyle kanıksadık? Nereye kadar yahu nereye kadar? Yıllarca torpillerden -haa pardon "referanslar"dan- arta kalan yerlere girmek için çabaladı namuslu insanlar. Ne yani, neyi bekleyeceğiz? Bu sınava çalışıp bir şeyler yapmak isteyen insanlar tuzu kuru olanlar değil; bu sınava umut bağlamış, hedefler olan, bu hedeflerini en kısa zamanda gerçekleştirmek zorunda olan, para, emek sarfeden insanlar!!! Mağdur olan insanların bir şekilde bu mağduriyeti çözüleceğini umuyorum. Peki bu, herkesin zorluğundan değil zamanı yetiştiremediğinden yakındığı bir sınavın, aynı durumlar için kullanılacak aynı hedefler için başvurulacak bir sınavın "yok efendim burası mağdur oldu sadece burası" "yok şurası eksik kaldı şurası" tekrar sınav yapılacak şeklinde şuursuzca bir yaklaşım olabilir mi? Hangi yürek hangi vicdana sığar? Akıl tasarrufu mu yapıyorlar akıllarınca?Kesinlikle ve kesinlikle Ales iptal edilmeli!!! Bunun için neler yapılabilir bunu düşünmeliyiz bir an önce... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....