Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="çinekop" data-source="post: 10622" data-attributes="member: 1366"><p>eveet, şimdi sırada kpds var, bakalım mayısta neler olacak, merakla bekliyorum...</p><p>üst üste yaşanan bu kadar aksamadan sonra yaprak kıpırdamıyor yukarılarda, şaşıyorum.</p><p>alesin akademik yeterliliği ölçen bir sınav olmadığı malum. hal böyleyken, %50 gibi bir oranla kariyerimiz konusunda belirleyici olmasına daha da şaşıyorum. akademik yeterliliğin, yapılacak bilim sınavı ve örneğin araştırma görevlisi seçiminde yayınlanan akademik çalışmalarla ölçülmesi gerekir. türkçe- matematik sorularıyla ya da eğitimin aynı seviyede olmadığı güzel ülkemde elimize tutuşturdukları not ortalamalarıyla değil. </p><p>hiç bir şey bilmiyorum, fakat bu sistemin böyle daha fazla yürütülemeyeceği ortada. değişiklik yapılması şart. bu değişikliğin "adil" ve siyasete bulaşmamış olması içinse, üniversiteler ÖZERK olmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çinekop, post: 10622, member: 1366"] eveet, şimdi sırada kpds var, bakalım mayısta neler olacak, merakla bekliyorum... üst üste yaşanan bu kadar aksamadan sonra yaprak kıpırdamıyor yukarılarda, şaşıyorum. alesin akademik yeterliliği ölçen bir sınav olmadığı malum. hal böyleyken, %50 gibi bir oranla kariyerimiz konusunda belirleyici olmasına daha da şaşıyorum. akademik yeterliliğin, yapılacak bilim sınavı ve örneğin araştırma görevlisi seçiminde yayınlanan akademik çalışmalarla ölçülmesi gerekir. türkçe- matematik sorularıyla ya da eğitimin aynı seviyede olmadığı güzel ülkemde elimize tutuşturdukları not ortalamalarıyla değil. hiç bir şey bilmiyorum, fakat bu sistemin böyle daha fazla yürütülemeyeceği ortada. değişiklik yapılması şart. bu değişikliğin "adil" ve siyasete bulaşmamış olması içinse, üniversiteler ÖZERK olmalı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....