Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hoca" data-source="post: 10653" data-attributes="member: 2957"><p>sevgili arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba diyerek hoşbulduk diyorum. Ben doğuda ki bir üniversitede yardımcı doçent olarak görev yapıyorum. Sizlerin aklına gelecek soruyu cevaplandırayım. neden ALES sınavıyla ilgili formda bulunduğumu. Çünkü kuzenim de ALES mağduru. hatta daha doğrusu bir ÖSYM kazazedesi. Aylarca (sizler gibi) bu sınava çalışıp, aldığı harçlıkları ALES soru kitaplarına yatıran ve benim gibi akademisyen olmak isteyen ve artık umudunu-motivasyonunu kaybetmeye başlayan bir genç insan. </p><p>Bu ülkede bir yerlere gelebilmek zor arkadaşlar.Gelebilmek için ya kendi doğrularından ve gururundan ödün vereceksin ya da üç maymunu oynayacaksın. Üç maymundan hangisi olacağınıza da siz karar verin...Yoksa birbirine kenetlenmiş bu sistem içinde un ufak olmak çok kolay...Kimi kime şikayet edeceksin, eğer protesto edip sesini duyarmaya çalışırsan da provokatif ilan edilip damgalanacaksın. Karşına yandaşlarının helal süt emmiş evlatlarını çıkartacaklar. Meydan muharebesine girer gibi onlarla çatışmanı isteyecekler.Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir yangına körükle gitme olayı....Şu an ÖSYM nin acınası haline güleyim mi, ağlayayım mı ya da kızayım mı bilmiyorum.Gerçek olan şu ki onca emeklerin heba olması...hakların heba olması...Ey sayın yöneticiler siz ki hak hukuk kulluk hakkı haram helal deyip yaradana sığınırsınız. Ama tövbe haşa kendi yaradınıza..peki ne olcak onca gencin kulluk hakkı onca emeği....Onların da yaradanı var. Onlar da analarının babalarının yakınlarının ve kendisinin dualarıyla ÖSYM sınavlarına giriyorlar....Söylenecek çok şey yok aslında arkadaşlar...Olay sadece yandaş yerleştirme sınavından ibaret....Sanmayın ki akademisyen olucağınız üniversitelerde durum farklı.....hepinize ve kendime iyi şanslar diliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin....ve o muhteşem ilahi adaletini en yakın zamanda göstersin....</p><p>zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hoca, post: 10653, member: 2957"] sevgili arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba diyerek hoşbulduk diyorum. Ben doğuda ki bir üniversitede yardımcı doçent olarak görev yapıyorum. Sizlerin aklına gelecek soruyu cevaplandırayım. neden ALES sınavıyla ilgili formda bulunduğumu. Çünkü kuzenim de ALES mağduru. hatta daha doğrusu bir ÖSYM kazazedesi. Aylarca (sizler gibi) bu sınava çalışıp, aldığı harçlıkları ALES soru kitaplarına yatıran ve benim gibi akademisyen olmak isteyen ve artık umudunu-motivasyonunu kaybetmeye başlayan bir genç insan. Bu ülkede bir yerlere gelebilmek zor arkadaşlar.Gelebilmek için ya kendi doğrularından ve gururundan ödün vereceksin ya da üç maymunu oynayacaksın. Üç maymundan hangisi olacağınıza da siz karar verin...Yoksa birbirine kenetlenmiş bu sistem içinde un ufak olmak çok kolay...Kimi kime şikayet edeceksin, eğer protesto edip sesini duyarmaya çalışırsan da provokatif ilan edilip damgalanacaksın. Karşına yandaşlarının helal süt emmiş evlatlarını çıkartacaklar. Meydan muharebesine girer gibi onlarla çatışmanı isteyecekler.Bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir yangına körükle gitme olayı....Şu an ÖSYM nin acınası haline güleyim mi, ağlayayım mı ya da kızayım mı bilmiyorum.Gerçek olan şu ki onca emeklerin heba olması...hakların heba olması...Ey sayın yöneticiler siz ki hak hukuk kulluk hakkı haram helal deyip yaradana sığınırsınız. Ama tövbe haşa kendi yaradınıza..peki ne olcak onca gencin kulluk hakkı onca emeği....Onların da yaradanı var. Onlar da analarının babalarının yakınlarının ve kendisinin dualarıyla ÖSYM sınavlarına giriyorlar....Söylenecek çok şey yok aslında arkadaşlar...Olay sadece yandaş yerleştirme sınavından ibaret....Sanmayın ki akademisyen olucağınız üniversitelerde durum farklı.....hepinize ve kendime iyi şanslar diliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin....ve o muhteşem ilahi adaletini en yakın zamanda göstersin.... zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....