Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="meriç" data-source="post: 10842" data-attributes="member: 1094"><p>Arkadaşlar gerçekten aramızda akademisyenliği sadece kendi menfi çıkarları için isteyen kişileri görmek üzücü. Böylesine güzel bir site hazırlanmış ve herkese siteye girip "olması gerektiği gibi" kendi yorumunu yapma hakkı verilmiş. Ve sizler burada her kim olursanız olun birbirinize karşı aşağılayıcı cümleler sarfetmeniz gerçekten çok kırıcı ve üzücü. </p><p>açıkçası Sayın Nirvana arkadaşımın hem teori, felsefe, edebiyattan bahsedip hem de yapılan yorumlar için "aptalca düşünceler" demesi büyük bir çelişki örneğidir. herkes -her kim olursa olsun- bir başkasının düşüncesine saygı duymak zorundadır. saygı duymak demek o fikre herkesin uyması demek değildir. saygı duymak, düşünceyi paylaşanın da aslında o düşünceyi dinleyenler gibi "insan" olduğunun farkına varmak demektir. </p><p>ve ben de şimdi nirvana arkadaşımın bütün söylediklerine saygı duyuyorum hepsinin insan kaynaklı ideler olmasından ötürü fikirleriyle beraber kendisine de saygı duyuyorum ancak bir başka şahsa karşı yapılan hakaret niteliğindeki sözlerin böyle bir ortamda, ülkenin dünyanın geleceğine yön verecek Akademisyenler topluluğunun oluşturduğu bu platformda dile getirilmesini pek rahatsız edici buluyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meriç, post: 10842, member: 1094"] Arkadaşlar gerçekten aramızda akademisyenliği sadece kendi menfi çıkarları için isteyen kişileri görmek üzücü. Böylesine güzel bir site hazırlanmış ve herkese siteye girip "olması gerektiği gibi" kendi yorumunu yapma hakkı verilmiş. Ve sizler burada her kim olursanız olun birbirinize karşı aşağılayıcı cümleler sarfetmeniz gerçekten çok kırıcı ve üzücü. açıkçası Sayın Nirvana arkadaşımın hem teori, felsefe, edebiyattan bahsedip hem de yapılan yorumlar için "aptalca düşünceler" demesi büyük bir çelişki örneğidir. herkes -her kim olursa olsun- bir başkasının düşüncesine saygı duymak zorundadır. saygı duymak demek o fikre herkesin uyması demek değildir. saygı duymak, düşünceyi paylaşanın da aslında o düşünceyi dinleyenler gibi "insan" olduğunun farkına varmak demektir. ve ben de şimdi nirvana arkadaşımın bütün söylediklerine saygı duyuyorum hepsinin insan kaynaklı ideler olmasından ötürü fikirleriyle beraber kendisine de saygı duyuyorum ancak bir başka şahsa karşı yapılan hakaret niteliğindeki sözlerin böyle bir ortamda, ülkenin dünyanın geleceğine yön verecek Akademisyenler topluluğunun oluşturduğu bu platformda dile getirilmesini pek rahatsız edici buluyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....