Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hicran" data-source="post: 10846" data-attributes="member: 1365"><p>öncelikle ben de bu "aptalca düşünenler" sözünden hiç hoşlanmadığımı belirteyim.</p><p>böyle bir konuda aptalca değil ama bencilce düşünenler olabilir ki bu kimimize göre sınavı kötü geçtiği için tekrarlanmasını isteyenler, kimimize göre de sınavı iyi geçen ve ikinci sınavın o kadar iyi geçmeyeceğinden korkanlar.</p><p>çok şükür ikisinden de değilim. ikinci bir sınav yapılsaydı da ilkinde yaptığımdan daha iyi bir puan getireceğimden emindim. </p><p>derdim "haksızlık haksızlık" diye çığırtkanlık yapanların esas niyetlerinin ne olduğu. yukarıda saydığım iki gruba dahil olmayan insanlar, nasıl oluyor da yeni bir sınavın tüm haksızlığı yok edebileceğine inanıyor anlayamıyorum.</p><p>sınav tamamen iptal edilseydi ve yeni bir sınav yapılsaydı şunları duyacaktık:</p><p>-iyi oldu ya ilki kötü geçmişti (sen paçayı kurtardın, ya ilk sınava giremeyenler? onlar "bu sınav kötü geçti ya iptal olsa da ötekinde iyi bişey yapsam" diyemiyorlar)</p><p>-ilkinde daha iyi yapmıştım.. (yazık, gerçekten yazık buna. kendi kabahati olmayan bir sebepten sınavı iptal ediliyor)</p><p></p><p>arkadaşlar, burada herkese ikinci bir şans verilmiyor. şansı heba edilenlere bir telafi sınavı yapılırken, diğerlerine de bir yükseltme sınavı yapılmış olunuyor. bunun nesi eşit?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hicran, post: 10846, member: 1365"] öncelikle ben de bu "aptalca düşünenler" sözünden hiç hoşlanmadığımı belirteyim. böyle bir konuda aptalca değil ama bencilce düşünenler olabilir ki bu kimimize göre sınavı kötü geçtiği için tekrarlanmasını isteyenler, kimimize göre de sınavı iyi geçen ve ikinci sınavın o kadar iyi geçmeyeceğinden korkanlar. çok şükür ikisinden de değilim. ikinci bir sınav yapılsaydı da ilkinde yaptığımdan daha iyi bir puan getireceğimden emindim. derdim "haksızlık haksızlık" diye çığırtkanlık yapanların esas niyetlerinin ne olduğu. yukarıda saydığım iki gruba dahil olmayan insanlar, nasıl oluyor da yeni bir sınavın tüm haksızlığı yok edebileceğine inanıyor anlayamıyorum. sınav tamamen iptal edilseydi ve yeni bir sınav yapılsaydı şunları duyacaktık: -iyi oldu ya ilki kötü geçmişti (sen paçayı kurtardın, ya ilk sınava giremeyenler? onlar "bu sınav kötü geçti ya iptal olsa da ötekinde iyi bişey yapsam" diyemiyorlar) -ilkinde daha iyi yapmıştım.. (yazık, gerçekten yazık buna. kendi kabahati olmayan bir sebepten sınavı iptal ediliyor) arkadaşlar, burada herkese ikinci bir şans verilmiyor. şansı heba edilenlere bir telafi sınavı yapılırken, diğerlerine de bir yükseltme sınavı yapılmış olunuyor. bunun nesi eşit? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....