Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="neptün" data-source="post: 10987" data-attributes="member: 2568"><p>@bayanyanı</p><p>Dava açılması konusundaki düşüncelerinizi bir yere kadar anlıyorum, siz de bir yere kadar haklı olabilirsiniz ama o bir yer ne yazık ki hiç etik değil. Diyorsunuz ki OSYM herşeyi kuralına uydurdu sizin çabalarınız boşuna üstelik bi de ekliyorsunuz sizin bu boşuna dava açmanız OYP sürecini etkileyecek o zaman birçok insandan tepki göreceksiniz. Tepki gösterecek olan gene siz olacaksınız biz değil. Hakkıyla bir iş olmadıktan sonra çok mu önemli birkaç ay daha erken birkaç ay geç onu anlamıyorum. Kusura bakmayın ama ben bir akademisyen adayına da bunu yakıştıramıyorum. Akademisyen bence bir çok şeyin temsilcisi olacak ve birçok genç tarafından örnek alınacak. Bir bilim adamı olacak yeri geldiğindeyse dava adamı. Ve davasından "aman zaten bunun sonucu belli boşu boşuna hem kendimi yoracağım hem de kıymetli zamanım boşa gidecek" diye vazgeçmemeli.. Ben haksızlığa karşı çıkan arkadaşlarımla gurur duyuyorum ve çok mutlu oluyorum artık bilinçli gençler var en azından birilerini rahatsız edebiliyoruz diye. Yani sonuç istediğimiz gibi olmasa dahi, sınav tamamen iptal olmasa dahi en azından birilerinin kulağında sinek vızıltısı kadar bir ses çıkartabilmişsek bu da gayet iyi bir başarıdır, hatta çok şaşıracaksınız ama ÖYP süreci uzasa dahi bu büyük bir başarıdır! Çünkü bizler size göre kafasızız, çıkarlarımızı düşünemiyoruz, devletin bu düzenine ayak uyduramıyoruz ve size de ayak bağı oluyoruz.. E özür dileriz napalım haksızlığa susup oturmayı öğrenemedik bir türlü!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="neptün, post: 10987, member: 2568"] @bayanyanı Dava açılması konusundaki düşüncelerinizi bir yere kadar anlıyorum, siz de bir yere kadar haklı olabilirsiniz ama o bir yer ne yazık ki hiç etik değil. Diyorsunuz ki OSYM herşeyi kuralına uydurdu sizin çabalarınız boşuna üstelik bi de ekliyorsunuz sizin bu boşuna dava açmanız OYP sürecini etkileyecek o zaman birçok insandan tepki göreceksiniz. Tepki gösterecek olan gene siz olacaksınız biz değil. Hakkıyla bir iş olmadıktan sonra çok mu önemli birkaç ay daha erken birkaç ay geç onu anlamıyorum. Kusura bakmayın ama ben bir akademisyen adayına da bunu yakıştıramıyorum. Akademisyen bence bir çok şeyin temsilcisi olacak ve birçok genç tarafından örnek alınacak. Bir bilim adamı olacak yeri geldiğindeyse dava adamı. Ve davasından "aman zaten bunun sonucu belli boşu boşuna hem kendimi yoracağım hem de kıymetli zamanım boşa gidecek" diye vazgeçmemeli.. Ben haksızlığa karşı çıkan arkadaşlarımla gurur duyuyorum ve çok mutlu oluyorum artık bilinçli gençler var en azından birilerini rahatsız edebiliyoruz diye. Yani sonuç istediğimiz gibi olmasa dahi, sınav tamamen iptal olmasa dahi en azından birilerinin kulağında sinek vızıltısı kadar bir ses çıkartabilmişsek bu da gayet iyi bir başarıdır, hatta çok şaşıracaksınız ama ÖYP süreci uzasa dahi bu büyük bir başarıdır! Çünkü bizler size göre kafasızız, çıkarlarımızı düşünemiyoruz, devletin bu düzenine ayak uyduramıyoruz ve size de ayak bağı oluyoruz.. E özür dileriz napalım haksızlığa susup oturmayı öğrenemedik bir türlü! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....