Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bayan yanı" data-source="post: 11027" data-attributes="member: 2549"><p>o kanunu okuduğum için davanın saçma olduğunu söylüyorum zaten. daha önceki yazdıklarıma bak altı çizili ve bolt olması bir cümlenin daha dikkatli okunması gerektiği anlamına gelir. gençlik zor tabi heyecan dünyayı kurtarma isteği falan. bakalım daha nereye toslayacaksın. eğer benim akademisyen olma hayallerimi geciktirecekse ben senin davana neden karşı çıkmıyayım ki? ayrıca cümlelerinin sonuna gülücük koyunca sana artı puan kazandırmaz sadece yazacak doğru dürüst birşey bulamadığın anlamına gelir. forumda beni destekleyen arkadaşlar balıklama buraya atlıyor bana destek verenler özel mesaj atıyor sanırım daha düşünceli oldukları için.</p><p></p><p>bence sen ileride ne diyceksin biliyor musun: ne kadar gaza gelen birisiymişim ben ya atlamışım sazan gibi diyceksin</p><p>ben de diycem ki: bi cellula vardı ne oldu ona? gülücük gülücük iki nokta üstüste sola açık parantez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bayan yanı, post: 11027, member: 2549"] o kanunu okuduğum için davanın saçma olduğunu söylüyorum zaten. daha önceki yazdıklarıma bak altı çizili ve bolt olması bir cümlenin daha dikkatli okunması gerektiği anlamına gelir. gençlik zor tabi heyecan dünyayı kurtarma isteği falan. bakalım daha nereye toslayacaksın. eğer benim akademisyen olma hayallerimi geciktirecekse ben senin davana neden karşı çıkmıyayım ki? ayrıca cümlelerinin sonuna gülücük koyunca sana artı puan kazandırmaz sadece yazacak doğru dürüst birşey bulamadığın anlamına gelir. forumda beni destekleyen arkadaşlar balıklama buraya atlıyor bana destek verenler özel mesaj atıyor sanırım daha düşünceli oldukları için. bence sen ileride ne diyceksin biliyor musun: ne kadar gaza gelen birisiymişim ben ya atlamışım sazan gibi diyceksin ben de diycem ki: bi cellula vardı ne oldu ona? gülücük gülücük iki nokta üstüste sola açık parantez [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....