Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="devran" data-source="post: 11152" data-attributes="member: 1679"><p>benim sinavim kotu gecmedi ortalamanin uzerindeydi 85 uzerinde gelir diye dusunuyorum fakat sorularin cok benzer olugunu iddia etmissin ben ayni kanaatte degilim,gecen yillara oranlara matematik sorularinda hic olmadigi kadar sekil grafik ve mantik yurutme vardi,cebirin agirligi bir hayli azaltilmisti,islem,moduler aritmetik,problem sorulari(karisim,denklem,hiz,isci havuz vs) bunun aksine geometiriden de gecen yillardan fazla soru vardi ozellikle analitik geometriden cemberin analitigi dahi sorulmustu.simdi burdaki haksizlik artik ortalamayi stantard sapmayi hic anlatmiyorum,sinavi yenilenen 278 kisi bu yeni sinav formatina gore bize nazaran 22 gun bizden fazla calisma imkani buldu.22 gun ekstra sure kazandilar.22 gun cok fazla bir sure?278 kisiden biri alesde benden yada diger adaylardan bikac puan yuksek alsa akedemik ortalamalar ve kpds ayni olmak kosuluyla ki alesin agirligi oypde %50,oyp den haric birde ylsy var direk ales punaiyla yurtdisina burslu gonderiliyor,0.1 puan fazlayla oyp yada ylsy kadrosu alinabilir.on degerlendirme surecinde cari usulde alesin agirligi %60,hos benim kotu de gecebilirdi bu ales elimde gene alesin aralik doneminden puanim var 80 kusur,ortalamamda 3.10,kpdsm 60,bu puanlar benim icin yetiyor oyp surecinde gecen yilin puanlarina baktigimda benim bolumumde 78-87 arasi alinmis.ama benim tuzumun kuru olmasi burdaki haksizliga goz yummama engel degil.olayi cok bireysellestirmissin sanki alesim cok kotu gectide o yuzden iptal edilmesini istiyorum,istiyoruz.burdaki itiraz herkesin hakki yeniyor belki farkinda degilsin ama senin de.ben yaptim oldu anlayisi,bunun insanlara dayatilmasi,bu beceriksizlik,insanlarin hayallerini bagladiklari sinavlardaki hatalar.benim karsi ciktigim anlayis bu...bukadar seye ragmen hala bi adeletsizlik yok diyip karari savunabiliyosan tabiki gene senin algin,savunmaya devam et...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="devran, post: 11152, member: 1679"] benim sinavim kotu gecmedi ortalamanin uzerindeydi 85 uzerinde gelir diye dusunuyorum fakat sorularin cok benzer olugunu iddia etmissin ben ayni kanaatte degilim,gecen yillara oranlara matematik sorularinda hic olmadigi kadar sekil grafik ve mantik yurutme vardi,cebirin agirligi bir hayli azaltilmisti,islem,moduler aritmetik,problem sorulari(karisim,denklem,hiz,isci havuz vs) bunun aksine geometiriden de gecen yillardan fazla soru vardi ozellikle analitik geometriden cemberin analitigi dahi sorulmustu.simdi burdaki haksizlik artik ortalamayi stantard sapmayi hic anlatmiyorum,sinavi yenilenen 278 kisi bu yeni sinav formatina gore bize nazaran 22 gun bizden fazla calisma imkani buldu.22 gun ekstra sure kazandilar.22 gun cok fazla bir sure?278 kisiden biri alesde benden yada diger adaylardan bikac puan yuksek alsa akedemik ortalamalar ve kpds ayni olmak kosuluyla ki alesin agirligi oypde %50,oyp den haric birde ylsy var direk ales punaiyla yurtdisina burslu gonderiliyor,0.1 puan fazlayla oyp yada ylsy kadrosu alinabilir.on degerlendirme surecinde cari usulde alesin agirligi %60,hos benim kotu de gecebilirdi bu ales elimde gene alesin aralik doneminden puanim var 80 kusur,ortalamamda 3.10,kpdsm 60,bu puanlar benim icin yetiyor oyp surecinde gecen yilin puanlarina baktigimda benim bolumumde 78-87 arasi alinmis.ama benim tuzumun kuru olmasi burdaki haksizliga goz yummama engel degil.olayi cok bireysellestirmissin sanki alesim cok kotu gectide o yuzden iptal edilmesini istiyorum,istiyoruz.burdaki itiraz herkesin hakki yeniyor belki farkinda degilsin ama senin de.ben yaptim oldu anlayisi,bunun insanlara dayatilmasi,bu beceriksizlik,insanlarin hayallerini bagladiklari sinavlardaki hatalar.benim karsi ciktigim anlayis bu...bukadar seye ragmen hala bi adeletsizlik yok diyip karari savunabiliyosan tabiki gene senin algin,savunmaya devam et... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
Ales iptal edilmeli....