Normal
kusura bakma. taşınma telaşı vardı. şimdi bakıyorum 1 saate yüklerim..- - - Güncellendi - - -Hocam anlamdığınız kafanıza takılan bir yer olursa lütfen tekrar sorun. Oran-Orantı sorusunu anlayamadım saçma bi soru olmuş. Torba sorusunda ise haklısınız soru hatalı!. Yol sorusunda ise 24 buldum ama cevap 27 denmiş. Tekrar kontrol edebilirmisiniz? Sorular hangi kaynaktan bilmiyorum ama çok beğenmedim. Ales tarzı değil. Klasik sorular. Ben şuan Yargı nın soru bankasını çözüyorum gayet güzel tavsiye ederim..[ATTACH]5013[/ATTACH][ATTACH]5014[/ATTACH][ATTACH]5015[/ATTACH][ATTACH]5016[/ATTACH][ATTACH]5017[/ATTACH][ATTACH]5018[/ATTACH]
kusura bakma. taşınma telaşı vardı. şimdi bakıyorum 1 saate yüklerim..
- - - Güncellendi - - -
Hocam anlamdığınız kafanıza takılan bir yer olursa lütfen tekrar sorun. Oran-Orantı sorusunu anlayamadım saçma bi soru olmuş. Torba sorusunda ise haklısınız soru hatalı!. Yol sorusunda ise 24 buldum ama cevap 27 denmiş. Tekrar kontrol edebilirmisiniz? Sorular hangi kaynaktan bilmiyorum ama çok beğenmedim. Ales tarzı değil. Klasik sorular. Ben şuan Yargı nın soru bankasını çözüyorum gayet güzel tavsiye ederim..
[ATTACH]5013[/ATTACH][ATTACH]5014[/ATTACH][ATTACH]5015[/ATTACH][ATTACH]5016[/ATTACH][ATTACH]5017[/ATTACH][ATTACH]5018[/ATTACH]