Normal
Arkadaşlar ALES 2015 Mayıs dönemindeki sınavda, paylaşımda sayısal 1 29. soruyu köy yolları ile ilgili olan (yollardan biri ulaşıma kapatılıyor) denen soruyu çözemedim. ben mi yanlış anlıyorum acaba... hangi iki köy yolu arasındaki en kısa mesafe değişmez deniyor.cevabı I ile J arası deniyor.anladığımdan yola çıkarak bu iki köy arası IBGJ güzergahında 30 km, ama bunlardan biri (IB, BG ya da GJ) kapanırsa bu mesafe değişiyor.sorunun çözümünü anlatabilirseniz sevinirim.daha öncesinde paylaşım yapıldı mı bilmiyorum ama, paylaşıldıysa da bi link verebilir misiniz
Arkadaşlar ALES 2015 Mayıs dönemindeki sınavda, paylaşımda sayısal 1 29. soruyu köy yolları ile ilgili olan (yollardan biri ulaşıma kapatılıyor) denen soruyu çözemedim. ben mi yanlış anlıyorum acaba... hangi iki köy yolu arasındaki en kısa mesafe değişmez deniyor.
cevabı I ile J arası deniyor.
anladığımdan yola çıkarak bu iki köy arası IBGJ güzergahında 30 km, ama bunlardan biri (IB, BG ya da GJ) kapanırsa bu mesafe değişiyor.
sorunun çözümünü anlatabilirseniz sevinirim.
daha öncesinde paylaşım yapıldı mı bilmiyorum ama, paylaşıldıysa da bi link verebilir misiniz