Çok haklısın hocam. Ne kadar çalıştım ne kadar deneme çözdüm dersen de yine çalışmadığın yerden geliyor sorular. Umarım bu sınav herkes için iyi geçer.Sınav muhtemelen yine "zor geçti valla" denilecek ve çok muhabbet dönecek. Ama şu kesinki artık ösym bizi hep şaşırtmaya devam edecek. Kaç deneme çözelim, kaç gün çalışalım ne yaparsak yapalım o gün bize Allah kolaylık versin. İstemediğimiz puan gelirse "hayat devam diyerek" geçelim. Gerçekten hayat 3 gün. Başka kariyer fırsatları da vardır.
47 tane deneme çözdüm, son 5 denemem kaldı cuma günü öğlene kadar onları da bitirip sınavı beklemeye başlayacam artık. İnşallah istediğimiz puanlara ulaşırız arkadaşlar.
47 tane deneme çözdüm, son 5 denemem kaldı cuma günü öğlene kadar onları da bitirip sınavı beklemeye başlayacam artık. İnşallah istediğimiz puanlara ulaşırız arkadaşlar.
Son gün deneme çözmeli miyiz acaba? Cumartesi günü?
Neden 47 merak ettim
Neden 47 merak ettim
Bir o kadar bende çözdüm 2 deneme kaldı ama öyle sıkıldım ki... Günde iki deneme kalan sürede soru bankasından soru çöz... Çok sıkıldım ve son iki gün kala durum iyi görünmüyor kendim için...
Füruzan'ın pek muteber romanı " 47'liler "e atıf yapılmış.Ne de olsa akademi dünyası, atıf deryası...
Sınava iki gün kala, Türkiye'nin Suriye'yi işgali konusu moralimi bozdu. Umarım, sınavdan önce veya sonra, hem ülkemize hem Suriye'ye böyle bir darbe gerçekleşmez.
Deneme çözdükçe net sayısı nasıl düşer yahu? Yani 10 deneme falan çözdüm ama benimkiler stabilleşti. Son 2-3 denemeden aynı netleri alıyorum.