Füruzan'ın pek muteber romanı " 47'liler "e atıf yapılmış.Ne de olsa akademi dünyası, atıf deryası...
Hocam daha önce kaynakları toparlamıştım, ihtiyaç yayınlarını bulamadım. Total'de 52 vardı yani, kalan 3 tanenin sadece sayısal kısmını çözmeyi düşünüyorum. Çok sıkıldım çünkü, ve test çözdükçe iyice düşüyor net sayısı bu yüzden yarın itibariyle çalışmalarımı noktalıycam. peki ben size sorayım neden "47"
arkadaşlar merhaba, aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Ben alesde sözelciyim. Şimdiye kadar hep 4 matematik sorusu bir türkçeye denk geliyor diye biliyordum. Acaba doğru mu biliyorum, yoksa iki matematik bir türkçe ye mi denk geliyor?
sözelde iki matematik bir türkçeyle denk;
mat1 türk1 türk2
0.2---0.4---0.4
Yanlış doğruyu götürüyor.
bu sinav kagidinda niye gorunmuyor ??
- - - Güncellendi - - -
acaba bu konuyla ilgili herhangi bir yazili aciklama bir yerlerde var midir? sinav sonuc kagidinda sadece dogru ve yanlis sayilar gozukuyor cunki yani net=? diye bir sey yok.
Evet sonuç kağıdında yazmıyor ancak soru kitapçığının 2. sayfasında açıklamalar bölümündeki maddelere bakarsanız;
Bu testler puanlanırken her bölümde doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşülecek ve kalan sayı o bölümle ilgili ham puanınız olacaktır. ifadesi yer alıyor.
Evet simdi anliyorum ki yanlislar dogrulari siliyor. Cok tesekkurler yardiminiz icin.
ooo çok sevindim ben bu işe