++alyansss
Kısıtlanmış Üyelik
alanınız tam olarak nedir, hangi ülkeye, hangi okula gitmek istiyorsunuz, siz bunları söylemeyince (belki daha karar vermediniz bile) kimse size, şu puanı her okul kabul eder, diyemez. dil kurslarından muaf olmak için genellikle 7-7.5 gerekir (yine uk için konuşuyorum). tabii şu da var: yazı yazma becerisi ielts'le ölçülecek bir şey değil zaten, tez yazmak için yazınızı geliştirmek isteyebilirsiniz kurstan muaf olsanız bile.
her şeyden önce gitmek istediğiniz ülkeye karar vermeniz sizin hayrınıza olacaktır, yoksa insanın ömrü araştırmakla geçer, dünya kadar seçenek var.
doğrudur hocam söyledikleriniz daha karar vermedim , aslında kendi vatanı güzeldir insanın boşuna ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz denilmemiştir ancak son yaşananlar benim canımı çok sıktı ayrıca bence bizim ülkede bilişmsellik çok yok ne kadar kıymet verirsiniz bu görüşe tabi.. ama bana göre çoğu alınan kararda ülkemizde hep yüzeysel inceleme yapılıyor bilimin baş tacı "nedensellik" ihlal ediliyor başka sebepler de var ben hümanist biryim insanları seviyorum iletişim halinde olmayı seviyorum yeni yüzler yeni insanları ve yeni yerler de gösrmek de istiyorum ..