Konuya cevap cer

Merhaba , ilk sayfayı okumadım okumuyorum da , yani şimdi bir konu görüyorum 40 sayfadan fazla yorum yapılmış hepsini okumammı lazım sanki..

neyse , benimm de bi sorum var. konferans filan başvuru yapmayı planlıyorum. çünkü naturenin projemi kabul edeceğinden emin değilim. bende kızdığım IEEE dergisine bende bikaç proje daha var artık ,zaten herşey geç kalıyo ,ondan bende 2-3 proje daha ürettim filan dedim. illa istekli iseniz bana faceden değil ,resmiyen mailimden cevaplayın DEDİM. lütfen geçde kalmayın diyede eklemişim çok şükür. elhamdulillah kanımız artistlik kokuyor.

ÇÜNKÜ MÜHENDİSLİKTE İDDALIYIZ!..

- - - Güncellendi - - -

(Edit :    [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] abi açar mısn chatboxı bu nicke 3 aydır bannlı (sıkıldım!..) , symo++ neden (tümüyle) kapatılmış oda söylenmedi. ayrıca sakinim şu an merak etme , avatardakli gerilim türü romantik gerilim :D ,katiyyen agresiflik,sinirlilik  filan diil,zeki kimsede heralde kolay kolay sinirlenmez yani..gerilim ayrı ,sinir ayrı diil mi? (symo++ yu da açın lütfen (sebep yoksa)) artık özelden size msj iletmiyorum bunun için şu an (cvp yazmadınız ,size şu an için yeterli açıklama yapmış olduğumu düşünüyorum Ekkkrrrrem Errrrrsanlı :D )))