Arkadaslar Merhaba,
Ben Anadolu Universitesinde dil egitimimi aliyorum. Oncelikle size egitim yeri hakkinda bilgi vereyim. Egitimler Iki Eylul Kampusunde veriliyor. Iki Eylul Kampusu merkezden 15-20 dakika uzaklikta. Ben hergun kampuse merkezden kalkan dolmuslarla bu surede variyorum. Otobusler ise sabahlari cok kalabalik oluyor. Bunun sebebide yabanci diller yuksekokulunda cok fazla sayida ogrencinin egitim aliyor olmasi. Eskisehir e gelen arkadaslarin kalacak yer konusunda problem yasayacaklarini dusunmuyorum. Eskisehir bir ogrenci sehri ve buna bagli olarakta cok fazla sayida apart, yurt ve 1+1 daire bulunuyor.
Egitim konusuna gelince ilk gun yapilan seviye tespit sinaviyla gruplara ayriliyorsunuz Benim donemimde 25 ogrenci Anadolu Universitesini kazandi ve iki gruba ayrildik. Sinifin durumuna gore hangi seviye kitaptan derslerin islenecegine karar veriliyor. Mesela biz pre-int le basladik ve su anda up- inti isliyoruz. Sizlerinde bildigi gibi YOK dort beceriye yonelik olarak egitimlerin verilmesini istiyor. Derslerimizi buna yonelik islemekle birlikte sagolsunlar dersimize giren iki hocamizin destegiyle sinava yonelikte hazirlik yapiyoruz. Iki hocamda basarili olmamiz icin bize ellerinden gelen destegi veren insanlar. Ben bu konuda sansliyim ancak buraya gelecek arkadaslarim bu konuda ne kadar sansli olurlar onu bilmiyorum
Bildigim kadariyla her sene hocalar degisiyorlarmis. Okulda aldigimiz egitime ek olarak sinifimdan benimde dahil oldugum 11 kisi sadece sinava yonelik hazirlik icin bir kursa gidiyor. Diger siniftan giden arkadaslarim oldugunuda biliyorum. Her nekadar ilk gun yapilan toplantida kursa gitmeye gerek olmayacagini soyleyen hocalarimiz olmasina ragmen ben sinavda basarili olmak icin kursa gidilmesi gerektigini dusunuyorum. Sizlere kolay gelsin basarilar
(Pc de Turkce karakterler yok kusura bakmayin) Ek olarak dersler sabah 9:00 da baslayip 12:45 de bitiyor.