Ankara İçin ÜDS Kursu Tavsiyeleriniz Neler?

merhaba arkadaşlar. yaklaşık iki haftadır internet başında üds kursu araştırıyorum. ancak çok sağlıklı sonuçlar elde edemedim. çeşitli forumlarda kimi x kursuna iyi derken kimi kötü diyor. gerçekten çok kararsızım. kursların çoğu başladı, geri kalanlar da ağustos'ta başlayacak. sizce ne yapmalıyım? kurs kurs dolaşıp yüz yüze mi görüşmem gerekir? eğer bu daha sağlıklı olacaksa, hangi konulara dikkat etmeliyim görevlilerle konuşurken? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 

sleven

Öğrenci
yds academy yi öneririm. Deniz Hoca, Yalçın Hoca, Kamile Hoca. Bu üçünden birinin sınıfında yer bulman lazım. Bi araştır istersen.
 

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
2 haftadır araştırıyorsunuz ve 2 haftanızı kaybettiniz. Rakipleriniz başlıyalı 1 ay oluyor. Her kursa iyi diyende olacak kötü diyende. Gidip görüşerek en sağlıklı bilgiyi kendiniz alabilirsiniz. Ve hocalar sadece rehberdir. Önemli olan sizin azminiz. Zaman göz açıp kapıyana kadar geçiyor. Acele etmelisiniz. Bol şans.
 

fndklhmt

Öğrenci
Ben ÜDS için kursa gidecek zamanı bulamadım ama ALKAN ACADEMY dil kursunun programının yanı sıra online eğitim programı var. İnternetten slaytlarla ders anlatım videoları ve soru çözümleriyle uygun fiyata satın alabiliyorsunuz. Kursa koşturmaya vakti olmayan arkadaşlara birebir ben aldım soru çözümlerini akşam uyumadan önce bile halledebiliyorum .
Link isteyenler özel mesaj atabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

galadriel

Öğrenci
ben üç kursa gittim sınav için her seferinde yükselttim puanımı yalnız ilknur hoca kadar hem keyifli hemde sadece yararlı kısımları anlatan bir hoca daha tanımadım. hem diğer kurslara göre daha uygun hem de dediğim gibi çok keyifli ders anlatır.
Link isteyenler özel mesaj atabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

anaveisfoties

Öğrenci
evde çalıştım her defasında aldığım notlar sırayla 30 , 38.75 , 41.25, 42.50 , 48. 75, 52.50 ve son olarak 55 :) istersen başarabilirsin.

- - - Güncellendi - - -

ilknur hocayı bende tavsiye ederim. dersleri eğlenceli ancak dersler harici bireysel çabanda gerekir
 
Üst