Antalya ALES Kursu Tavsiyesi

A

Akademik Forum

Guest
antalya onur dersanesi ales kursu

antalyada onur dersanesi ales kursuna giden arkadaş memnun musun? bende yazılmayı düşünüyorum

POSTGRADUATE*

Öğrenci
Kimseyi kötülemek istemem ilk haftada yanlış izlenim edinmişim arkadaşlar gönül rahatlığıyla onur dershanesine gelebilirsiniz bunu içtenlikle söylüyorum çünkü ilk hafta acele düşünmeden vakit geçmeden o düşünceye varmıştım bu haftasonu derse girince çok memnun kaldım öğrenci odaklı bir kurs, isteğimi hemen söyleyebilip çözüm üretiyorlar ve herkesin durumunu gözetiyorlar sadece para odaklı değil, herkesi memnun edebilecek eğitimin ve motivasyonun peşindeler.Bunu başkasının düşüncesiyle değil, kendi düşüncelerimle söylüyorum ister inanın ister inanmayın!
Mutlu ve istediğiniz herşeyin olduğu bir gün diliyorum! :D :encouragement:

Gözde Yılmaz

Kısıtlanmış Üyelik
Karacan Akademi olarak ALES grubu başarıları çok yüksek arkadaşlar tavsiye derim. Özgür hoca herkes araştırsın :))

- - - Güncellendi - - -

Karacan akademi özgür hoca var araştırın bence

- - - Güncellendi - - -

Onur eski, ama oraya giden hiç tanıdığım olmadığı için olumlu veya olumsuz bir şey gelmedi kulağıma, ama iyi olma potansiyeli görüyorum orada, kolay gelsin)

Arkadaşlar dershaneleri kötülemeyelim hepsinin kendisine göre iyi yanları var tabii sadece karacan akademi de özgür hoca var şiddetle araştırmanızı tavsiye ederim.

Noactivity

Öğrenci
Karacan ı ben önermiyorum temel şeyleri anlatıyorlar extra bir çalışma yok herhangi bir konu anlatımı kitap alırsanız internettiki videolar ile karacana gitmiş kadar olursunuz.Soru çözümü çok sıkıntılı zaten 1 tane matematik hocası var ve her zaman meşgul derste de çok soru sorduğunuzda tepkisinin değiştiğini görürsünüz giderseniz :) insan bi daha soru sormaya çekiniyor yaptıkları 15 deneme sizi yanıltmasın hepsi piyasada olan denemelerden hepsini temin edebilirsiniz

mlke

Öğrenci
Ben Karacana gitmeyi düşünüyordum ancak onur dershanesindeki müdür olan bayanla konuştum çok ikna edici konuştu "İlk biz vardık diğer dershaneler yokken" demişti bende oraya kayıt yaptırdım ilk ayın parasınıda ödedim daha kurs başlamadı iyi mi bilmiyorum ancak sizden cevaplar geldikçe acaba yanlış mı yaptım duygusuna kapıldım

- - - Güncellendi - - -

Artık haftaya başlayınca iyi mi değil göreceğim kullandıkları yayınları, derse giren hocaları, deneme sınavlarının ne kadar yapılacağını ona göre devam ederim artık cevaplar için sağolun.

mrb ben de kasım 2015 ales için antalyada dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama karar veremedim. geçen dönem onurdan memnun kaldınız mı acaba?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bence dershaneleri hocalarına göre yargılayınız ben kpss sınavı için Antalya ' da çok övülen bir dershaneye gittim ama hocaları değişmiş hiç memnun kalmadım. Birde mesela bana iyi gelen bir hoca sana sana iyi gelmeyebilir sen derste espiri yapan hoca seversin ben ciddi severim bunlar insandan insana değişir. Dil olayına gelecek olursak önce kendinize şunu sorun ben dili gerçekten öğrenmek mi istiyorum yoksa yds yi geçmemi sağlayacak kadar mı olsun istiyorum. Birçok özel ders hocası var zaten bu hocaların çoğu piyasadaki kolej ve dil kurslarında hocalık yapıyor bir iki kere deneme derslerine girmeden hiç bir kursa yazılmayın derim sonuçta para vereceksiniz alacağınız malı görün sonradan pişman olmayın

kaanygt

Öğrenci
herkese merhaba 2016 yılı için antalya ales kursu tavsiye edebilecek olan var mı aranızda acaba yardımcu olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden