Araştırma görevlisi atanma süreci

M

misafir1545

Guest
Herkese merhabalar. Benim atanma süreciyle ilgili şöyle bir sorum var. Yedek adaylar için kadro hangi aşamadan sonra yanmış olur. Şu anda bir araştırma görevlisi kadrosu için yedek adayım. Asil aday belgelerini teslim etmiş ama muvaffakiyet isteği çalıştığı kurum tarafından reddedilmiş. Çünkü bu kişi aynı zamanda başka yeri de kazanmıştı ve iki kuruma da belge bırakmıştı. Sonuçta ikinciye gitmeye karar verdiği için benim yedek olduğum kadro için muvaffakiyet isteği reddedilmiş. Personel daire belge teslim edilmiş olduğundan kadro yandı diyor.
Öyleyse belge teslim edip güvenlik soruşturmaları olumsuz sonuçlanan adayların yerine çağrılan yedek adaylar ne oluyor? Bu işin tam bir kıstası yok mudur, yani şu aşamayı geçmişse asil adayın işlemleri kadro yanmıştır diye?

A

Akademik bilgi

Guest
Sonuc ilani hakkinda

Oncelikle iyi calismalar. Mesajlari okudum. Ben de bir sey danismak istiyorum. Arastirma gorevlisinde on degerlendirme ardindan yazili bilim sinavi yapiliyor ve bunun sonucunda sonuclar ilgili universite personel daire sitesinde yayinlaniyor.
Sorum su: Bu kazananin yayinlanma isleminin bir "son gunu" var. Bu tarih gecildikten sonra yayinlanir mi?
Bu surec gectikte sonra hangi merciye neden yayinlanmadigi sorulur? Nasil bir prosedur var?