Araştırma Görevlisi Başvuru Dilekçesi

emrea

Öğrenci
Merhaba, araştırma görevlisi ilanlarında bazı üniversiteler dilekçe örneğini vermiyorlar.
Daha önce dilekçeyi yazmış olanlar var mı ?
Birde "erkek adaylar için askerlik durumunu beyan ettikleri dilekçe" diyorlar. Bu beyanı nasıl yapacagız ? Dilekçe şu tarihe kadar tecilli olduğunu beyan ederim şeklinde mi yazmak gerekir ?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
...................... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

(Personel Daire Başkanlığına)

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın web sayfasında yayımlanan Üniversitenize ait öğretim elemanı ilanındaki Rektörlük “.................. Fakültesi - .............. Bilim Dalı - Araştırma Görevlisi ” kadrosuna başvurmak istiyorum. İstenilen belgeler ekte sunulmaktadır.

İlgili kadro için gerekli şartları taşımakta olup başvurumun kabulü hususunda gereğini arz ederim.

……./…../2012

Askerlik dilekçesi de dediğiniz gibi.

msenzeybek

Öğrenci
...................... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

(Personel Daire Başkanlığına)

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın web sayfasında yayımlanan Üniversitenize ait öğretim elemanı ilanındaki Rektörlük “.................. Fakültesi - .............. Bilim Dalı - Araştırma Görevlisi ” kadrosuna başvurmak istiyorum. İstenilen belgeler ekte sunulmaktadır.

İlgili kadro için gerekli şartları taşımakta olup başvurumun kabulü hususunda gereğini arz ederim.

……./…../2012

Askerlik dilekçesi de dediğiniz gibi.
Nazmi hocam Parantezde personel daire başkanlığına demişsiniz orayı biraz açabilir misiniz? ayrıca dilekçe Personel Daire Başkanlığına değil de Fakülte Sekreterliğine şeklinde olmayacak mı? yanılıyor muyum?

Sercan

Profesör
Nazmi hocam Parantezde personel daire başkanlığına demişsiniz orayı biraz açabilir misiniz? ayrıca dilekçe Personel Daire Başkanlığına değil de Fakülte Sekreterliğine şeklinde olmayacak mı? yanılıyor muyum?

Hocam dilekçenin nereye olduğunun hiçbir önemi yok. Dilekçeden elenen kimseyi görmedim bu zamana kadar. Eğer ilan fakülteye çıkmış ise dekanlığa, yüksek okula çıkmış ise yüksek okul müdürlüğüne yazıp gönderin.

ahmedoff

Profesör
En önemli nokta dilekçeye imza atmayı unutmamak, böyle çok kişinin elendiğini gördüm :)

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ahmedoff

Profesör
hocam o biraz uzun iş her belgeye ek başlığı da atmak lazım o zaman :) peki askerlik durum belgesi yazıyor aslını istemezler fotokopi de olur umarım?

Her belgeye başlık atmanız gerekmez, belgeleri ekler bölümündeki sıralamaya göre koymanız yeterli olur. Askerlik durum belgesinin genelde aslını isterler.

Cngzmrt

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, askerlik durum belgesinin bende aslı kalmadı ne yazık ki elimdeki örneğinden fotokopisini çektim. Acaba üniversitelerin bu konuda ki net tavrını bilen var mı?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhaba arkadaşlar, askerlik durum belgesinin bende aslı kalmadı ne yazık ki elimdeki örneğinden fotokopisini çektim. Acaba üniversitelerin bu konuda ki net tavrını bilen var mı?
Zaten başvuruda fotokopileri isterler genellikle, o yüzden sorun çıkmaz hepsine orijinalini yollayamazsınızki..

A

Akademik Forum

Guest
Zaten başvuruda fotokopileri isterler genellikle, o yüzden sorun çıkmaz hepsine orijinalini yollayamazsınızki..

Hocam, ben de bülent ecevit üniversitesine başvuracağım ama istenen belgeler arasında tc kimlik no beyanı var. Bu resmi bir belgemidir, nereden alınır acaba? Daha önce tc kimlik no beyanı diye nüfuz cüzdanı fotokobisi yolladığım için belge eksikliği gerekçesiyle elenmiştim. Fakülteye telefon ediyorum ama kimse açmıyor. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Sercan

Profesör
Hocam, ben de bülent ecevit üniversitesine başvuracağım ama istenen belgeler arasında tc kimlik no beyanı var. Bu resmi bir belgemidir, nereden alınır acaba? Daha önce tc kimlik no beyanı diye nüfuz cüzdanı fotokobisi yolladığım için belge eksikliği gerekçesiyle elenmiştim. Fakülteye telefon ediyorum ama kimse açmıyor. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Şimdi bende kontrol ettim, ilk defa T.C. no beyanı isteyen ilan gördüm :disillusionment: Dilekçe şeklinde yazın hocam:

B E Y A N D I R

.............. Sınavına katılmak üzere yapmış olduğum başvuru kapsamında, T.C. Kimlik numaramın aşağıdaki gibi olduğunu beyan ve taahhüt ederim.

Bilgilerinize arz ederim. TARİH

AD-SOYAD

İMZA

TC KİMLİK NO

ADRES

Kimlik fotokopisini de eklemeyi unutmayın :encouragement:

Son düzenleme:

Serhat20

Öğrenci
Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, ilan tarihi ve son başvuru tarihleri, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe... yardımcı olur musunuz lütfen

maksut

Öğrenci
Bir cali alım ilanında istenen belgelerde "bilimsel çalışmaları kapsyan dosya" diye bir başlık var. Bu dosya nasıl hazırlanır örneği veya malumatı olan var mı acaba?

- - - Güncellendi - - -

Bir cali alım ilanında istenen belgelerde "bilimsel çalışmaları kapsyan dosya" diye bir başlık var. Bu dosya nasıl hazırlanır örneği veya malumatı olan var mı acaba?

bir fikri olan var mı?

bigthunder

Doçent

- - - Güncellendi - - -

bir fikri olan var mı?

aklıma bildiri makaleler vs geliyor ya da tez konunuz özeti çalıştığınız alanlar felan ama tabi ilk kez duydum bunu

Gamze

Administrator

bir fikri olan var mı?

Şimdiye kadar yaptığınız yayınların, bildirilerin, projelerin, posterlerin, sunumların (kısaca sizi bilimsel olarak tanıtabilecek her türlü yayın ve çalışmanın) bulunduğu bir dosya. Doçentlik için sunulan bir dosyanın bu şekilde yapıldığını görmüştüm.

Son düzenleme:

maksut

Öğrenci
Şimdiye kadar yaptığınız yayınların, bildirilerin, projelerin, posterlerin, sunumların (kısaca sizi bilimsel olarak tanıtabilecek her türlü yayın ve çalışmanın) bulunduğu bir dosya. Doçentlik için sunulan bir dosyanın bu şekilde yapıldığını görmüştüm.

Yani hocam bu çalışmaların detaylarının yer aldığı bir word dosyası gibi birşey olacak herhalde.

Gamze

Administrator
Yani hocam bu çalışmaların detaylarının yer aldığı bir word dosyası gibi birşey olacak herhalde.

Evet çalışmaların detayları bulunacak. Örneğin projeyse proje raporunu koyabilirsiniz veya makale ekleyecekseniz makalenin kendisini dosyaya koyabilirsiniz.

Online başvuru yapacaksanız bu çalışmaların pdf halini gönderebilirsiniz. Hiçbir başvurunuzda, yayınlarınız veya özgeçiminizi word gibi üzerinde değişiklik yapılabilir şekilde iletmemenizi öneririm. Şahsi başvuruysa, bunların çıktısını alıp bir dosya içine koyarak verebilirsiniz.

maksut

Öğrenci
Evet çalışmaların detayları bulunacak. Örneğin projeyse proje raporunu koyabilirsiniz veya makale ekleyecekseniz makalenin kendisini dosyaya koyabilirsiniz.

Online başvuru yapacaksanız bu çalışmaların pdf halini gönderebilirsiniz. Hiçbir başvurunuzda, yayınlarınız veya özgeçiminizi word gibi üzerinde değişiklik yapılabilir şekilde iletmemenizi öneririm. Şahsi başvuruysa, bunların çıktısını alıp bir dosya içine koyarak verebilirsiniz.

Yönlendirmeniz için çok teşekkürler hocam