Araştırma Görevlisi Başvuru Dilekçesi

A

Akademik Forum

Guest
merhaba. benim de bir sorum var. istenen belgeler de ' mezuniyet belgesi fotokopisi' ve 'mez transkript fotokopisi yazıyor'. aslı gibidir onayı olmadan gondersek sorun olur mu?

panzehir65

Öğrenci
merhaba. benim de bir sorum var. istenen belgeler de ' mezuniyet belgesi fotokopisi' ve 'mez transkript fotokopisi yazıyor'. aslı gibidir onayı olmadan gondersek sorun olur mu?
Kesinlikle olmaz. Hocam zaten aday elemek için her yolu deniyorlar. Ellerine koz vermeyin. Onaysız kabul etmezler.

Eski versiyonun yanlışlıkla silindiği cihazımdan tapatalk'ın iğrenç yeni sürümü kullanılarak gönderildi.

marie

Öğrenci
arkadaşlar, buna ek olarak bazı ilanlarda bildiği yabancı dili belirten dilekçe gibi birşey gördüm, dil sınavı sonucumuzun yanında ayrıca bir dilekçede mi vermek gerekiyor, bilgisi olan var mı acaba ?

santral25

Öğrenci
Merhaba yakın zamanda cari alıma başvuru yapacağım üniversitenin sayfasında dilekçe taslağı var bu taslağı bilgisayar üzerinden doldurabilir miyiz yoksa el yazısı olmak zorunda mı?

MrvK

Öğrenci
"Başvurdukları bölüm ve anabilim/anasanat dallarını, ilan tarihini, yazışma adreslerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini belirten dilekçe" böyle bir ifade geçen cari alım ilanında,
söz konusu "yazışma adresi, tel, e mail" dilekçeyi yazan kişinin mi olacak? (mantıklı olan), yoksa bölümün yazışma adresi falan mı söz konusu olan? Cümleye bölüm anabilimdalı ile başlanınca insan bir şüphe duyuyor

Merve

Baş Editör
"Başvurdukları bölüm ve anabilim/anasanat dallarını, ilan tarihini, yazışma adreslerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini belirten dilekçe" böyle bir ifade geçen cari alım ilanında,
söz konusu "yazışma adresi, tel, e mail" dilekçeyi yazan kişinin mi olacak? (mantıklı olan), yoksa bölümün yazışma adresi falan mı söz konusu olan? Cümleye bölüm anabilimdalı ile başlanınca insan bir şüphe duyuyor

Dilekçeyi yazan kişinin bilgileri olacak.

fecri_ati

Öğrenci
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın web sayfasında yayımlanan Üniversitenize ait öğretim elemanı ilanında biriminiz bünyesindeki Gazetecilik Bölümü 5 Dereceli Araştırma Görevlisi .kadrosu (…………….…………………………..………………………nitelikli) için açılan sınava girmek istiyorum. Başvuru Formu ve İstenilen belgeler ekte sunulmaktadır.

İlan edilen kadro için gerekli şartları taşıdığımı beyan eder, başvurumun kabulü için gereğini arz ederim. ……./……./20...

Adı ve Soyadı :………….…………….
Imza :………….…………….

İLETİŞİM BİLGİLERİ :

EKLER: Başvuru Evrakları …… Sayfa

NİTELİKLİ YAZAN KISMA NE YAZMAMIZ GEREKİYOR BİLEN VAR MI ?

A

Akademik Forum

Guest
özel şart yanıltmacası

merhabalar yök yönetmelik incelendiğinde araştırma görevlileri için başvuru şartlarında lisans mezunu ve 35 yaş aşmama ibaresi yer alırken üniversitelerin yüksek lisans yapmış/yapıyor olma özel şart koyması hukuka aykırıdır konu için incelemelerin yapılması adına şikayetlerinizi yök başkanlığına iletebilirsiniz diye düşünüyorum saygı ve sevgi ile esen kalın.

A

Akademik Forum

Guest
Yüksek lisans yapmış veya yapıyor olmak şeklinde özel şart konması hukuka aykırı değildir. Özellikle 50 d kadroları lisansüstü burs niteliği taşıdığından lisansüstü öğrencilere açıktır. İlanlar YÖKün denetiminden geçmektedir.

F

Feyza Feyza123

Guest
Dilekçede İletişim Bilgilerini Unutmayın

Ya dilekçenin nasıl yazılacağı hakkında bilgi verilmiş ama adres ve telefon bilgilerinin de yazılması gerektiği unutulmuş. Ben öyle adres ve telefon olmadan gönderdim, hayırlısı bakalım. Özgeçmişimde tel no., gönderi paketinde de adresim yazıyor. İnşaallah sıkıntı olmaz.
Ben de bana nasıl ulaşacaklar diye düşündüm ama hiç aklıma gelmedi dilekçeye yazmak. Halbuki ilanda yazıyor. Ordan burdan dilekçe nasıl yazılır diye bakarsak böyle eksik olur işte. Hayırlısı artık...