A
Akademik Forum
Guest
merhaba. benim de bir sorum var. istenen belgeler de ' mezuniyet belgesi fotokopisi' ve 'mez transkript fotokopisi yazıyor'. aslı gibidir onayı olmadan gondersek sorun olur mu?
Kesinlikle olmaz. Hocam zaten aday elemek için her yolu deniyorlar. Ellerine koz vermeyin. Onaysız kabul etmezler.merhaba. benim de bir sorum var. istenen belgeler de ' mezuniyet belgesi fotokopisi' ve 'mez transkript fotokopisi yazıyor'. aslı gibidir onayı olmadan gondersek sorun olur mu?
merhaba. benim de bir sorum var. istenen belgeler de ' mezuniyet belgesi fotokopisi' ve 'mez transkript fotokopisi yazıyor'. aslı gibidir onayı olmadan gondersek sorun olur mu?
Arayın sorun hocam. Ben çoğu üniye onaysız gönderdim. Onay istemediler. Kesin kazanırsanız evrak tesliminde onaylı alırız dediler.
"Başvurdukları bölüm ve anabilim/anasanat dallarını, ilan tarihini, yazışma adreslerini, telefon numaralarını ve e-mail adreslerini belirten dilekçe" böyle bir ifade geçen cari alım ilanında,
söz konusu "yazışma adresi, tel, e mail" dilekçeyi yazan kişinin mi olacak? (mantıklı olan), yoksa bölümün yazışma adresi falan mı söz konusu olan? Cümleye bölüm anabilimdalı ile başlanınca insan bir şüphe duyuyor