sizin yatar bence )
inşallah bakalım. zaten baya karışık sürecmiş 25 agustos tu ilan tarihi
sizin yatar bence )
1)Yetişmez, 2) Elbette hayır
ben 15gün civarı izin çıkıyo diye duydum ama bayağı sürmüş heralde sizinki..inşallah bakalım. zaten baya karışık sürecmiş 25 agustos tu ilan tarihi
inşallah bakalım. zaten baya karışık sürecmiş 25 agustos tu ilan tarihi
öyp araş. gör. kadrosunu kazandım evraklarımı 19 ekimde teslim ettim. okulu arıyorum yökten kadro yazınızı bekliyoruz gelince haber vereceğiz diyorlar. 1 ayı geçti hala ses yok. daha ne kadar beklerim aranızda bu kadar uzun süre beklemiş olan var mı?
Nazmi hocam beni kaygilandiran farklı üniversitelerde benimle birlikte başvuru yapanlar başladı. Üniversiteler arası bu kadar fark olabiliyor mu? Bu doğal bir süreç mi? Benim bu konuda yapabileceğim bir şey var mı? İlginize teşekkür ederim.
YÖK herkesin atamasını toplu olarak yapıyor, 1-1,5 ay sürüryor genelde.
emeklililkte 1 gün fazlan olur... sene başı olduğu içinde direkt profesörlük verirler))) hele geliştirme ödeneği bonus 5x olarak yatar, hem de merkezi yemekhanede 2 ay bedava yemek kampanyasıyla... ya hiçbirşey fark etmez... İş bulduğunuza sevinin...
Hehee ya biz de bilmiyoruz ki hocam, milletten duyduklarımızı soruyoz burda öyle olur mu diye
Hocalarım araştırma görevlisi olarak belgelerimizi teslim ettikten ortalama kaç gün sonra göreve başlarım. (sonuçlar 6sında açıklandı 15 gün süreniz var belge teslimi için dendi personel daireden, o tarih bittikten sonra tüm adayların kayıtları birlikte mi girilir?) Ona göre ev tutacağım, eşya, elektrik vb. işlerini halledeceğim. Ortalama bir tarih söyleyebilir misiniz? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
belgelerin son teslim tarihinden sonra ortalama 2-3 hafta sürüyomuş hocam.
Hocam birde evrakları teslim ettikten sonra banka hesabı açılması yada bazı belgelerin imzalanması gibi durumlar varmı? Ben evraklarımı ayın 15' inden önce teslim etmiş olacağım, o Üniversitede bahar dönemi 20 şubatta başlayacakmış o tarihte kesin olarak atamam olmuş olur değil mi? Teşekkürler