meraba arkadaşlar. öncelikle magduriyetleriniz için gerçekten üzüldüm. ama olayın farklı bi açısını da yansıtmak istiyorum size. şu anda ben de bir ar.gör. kadrosuna başvurdum ve ön değerlendirmede 10 kişiden 7.yim. mülakata çagırıldım. mülakat yazılı ve sözlü olarak yapılacak sanırım. ancak ben zaten mezun oldugum okula başvurumu yaptım ve hocaları yıllardan beri tanıyorum onlar da beni tanıyor. ki ön değerlendirme için %60 ales puanı gibi bi saçmalık var ne işe yaradıgını dahi bulamadığım, o yüzden 7. sradayım diğer notlarım oldukça iyi çünkü. şimdi bi düşünün, açılan tek kadro için sadece tek bir snavla almak ne kadar dogru? hiç tanımadıgı bilmediği veya alesi 90-100 yapıp gelmiş birini araştırma görevlisi olarak almak ne kadar mantıklı? ha milletvekili tanıdıgı olup da araya farklı bişeyler girerse onu bilemeyecegim o daha farklı bi durum. ama ben şahsen o kadroya girersem hiçkimsenin hakkını yemeyeceğimi düşünüyorum. çünkü o okulun ögrencisiydim evet ama 4 yıl ben de emek gösterdim çabaladım oraya yerleşmek için. tabi geri kalan faktörler ne kadar adaletli onu tartışsak da burada çözemeyiz, umarım hakkınızı alabilirsiniz ve gerçekten hakeden kişiler alınıyordur..
yanlış anlaşılmak istemem, emeklerinize saygım gerçekten sonsuz. sadece bir de bu açıdan bakın istedim..
sen o kadroyu kendi hakkınla alıyorsan ona lafım yok fakat sırf o okulun öğrencisi olduğun için alınıyorsan allah hepsinin belasını versin. Bu kadar açık ve net
Bilim sınav sonuçlarına itiraz edip bağımsız juri talep edeceğim, benzer durumda olan arkadaşlar varsa mesajla bana ulaşsınlar birbirimizw destek olalım
Hocam ilk tecrübenizdi herhalde. Aramıza hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar
Geçen hafta bir araştırma görevliliği sınavına girdim. Sınava 2 kişi girmiştik, ön değerlendirmede birinci sıradaydım, sınavım da iyiydi. Fakat sınav sonucum beklediğimin altında geldi. Sınav sonucuma itiraz etmek istiyorum, çünkü diploma notum diğer arkadaştan yüksek olduğu için kasten sırf benim girmemi istemedikleri için diğer arkadaşın sınav sonucunu yükselttiklerini düşünüyorum. Çünkü arada az bir puan farkı var, aradaki farkı kapatmak için yapıldığı belli. Ancak şöyle bir sorun var, sınav sonucunun açıklandığı gün ben memlekete döndüm (biletimi önceden almıştım). İtiraz dilekçesini şahsen değil, kardeşim aracılığıyla verebilir miyim. Kardeşim başvurduğum okulun bulunduğu yerde yaşıyor ve avukat. Üniversiteler itiraz dilekçesini alırken, vekalet vermemi isterler mi? Kadro dekanlık tarafından açılmıştı, kadro başvurusunu dekanlığa yapmıştım, itiraz dilekçesini öncelikle dekanlığa mı verecem?
Bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim.
Bilim sınav sonuçlarına itiraz edip bağımsız juri talep edeceğim, benzer durumda olan arkadaşlar varsa mesajla bana ulaşsınlar birbirimizw destek olalım